Tjuvstart

Mitt navn er Mari Thormodsæter. Jeg er 26 år gammel, har en bachelorgrad i International Marketing fra Markedshøyskolen i Oslo, og avsluttet nylig min Mastergrad i Business Administration på California Lutheran University, USA.

Til høsten starter jeg som Management Trainee, men jeg er så heldig at jeg i sommer har fått et Summer Internship. Det er en fantastisk mulighet til å bli kjent med Visma allerede nå istedenfor å finne en midlertidig og sannsynligvis lite motiverende sommerjobb.

Jeg fikk en pangstart på Internshipet med tur til Stockholm der jeg deltok på et møte med noen av lederne for Visma Retail i Norge, Sverige og Danmark. Hensikten med møtet var å ta noen avgjørelser i forhold til prosjekter på nordisk nivå. Dette var en knallstart da jeg raskt fikk en forståelse av hva Visma Retail er, og hva som er ønskelig å oppnå når det gjelder samarbeid på tvers av landene.

I morgen går turen til Visma Retail AS sin avdeling i Tønsberg (Barkåker). Der skal jeg starte et prosjekt som går ut på å kartlegge ord og uttrykk som benyttes i divisjonen, se på hva som blir brukt om hverandre, standardisere og opprette en terminologidatabase. Mer om dette kan jeg komme tilbake til.

Visma Retail AS: https://www.visma.no/retail/

Visma Retail tilbyr totalløsninger med programvare og tjenester, inkludert fullt integrerte Point of Sales (POS) løsninger som dekker alle behov innen detaljhandel. Kort fortalt hjelper Visma Retail sine kunder å bli mer effektive.

0