Gå til hovedsiden

Glemmer du å registrere timene dine?

Synes du føring av timer kan være kjedelig? Og hender det at du glemmer å registrere dem? Da bør du vurdere timeregistrering på mobil eller nettbrett.

Timeregistrering på mobil er enkelt og tidsbesparende
Timeregistrering på mobil har blitt enklere enn noensinne

Hvordan registrerer du timene dine i dag?

Hvis du, i likhet med mange andre, fører timene manuelt – enten i Excel eller noe tilsvarende, kjenner du nok til hvor tids- og ressurskrevende det kan være. Du har kanskje til og med opplevd at jobben har blitt utsatt og endt med at noen timer har forsvunnet i den berømte “glemmeboken”

Ikke la timer gå tapt – registrer timene når du har dem friskt i minne

Skal du kunne leve av jobben, så glem for all del ikke å registrere timene dine. Før derfor timene når du husker dem aller best! Så får du betalt for tiden du bruker – og unngår at pengene dine går tapt

Timeregistrering på mobil – noe for deg?

Se hvordan rørlegger Martin sparer tid på registrering av timer

Se hvordan rørlegger Martin bruker timemodulen
Timeregistrering på mobil

Det meste kan gjøres fra mobilen i dag – inkludert timeregistrering. Timemodulen vår er derfor tilpasset både mobil og nettbrett, og kommer nå som egen Time app!*. Timeregistrering på mobil er derfor enklere enn noen gang – her kan du raskt og enkelt registrere timene dine daglig for hvert enkelt prosjekt. Registrerer du timer og utlegg fortløpende, kan vi nesten garantere deg stålkontroll!

To roller – administrator og medarbeider

Timemodulen er en tilleggstjeneste til Visma eAccounting og leveres med to roller: administrator og medarbeider. Har du ansatte, gir du som administrator tilgang til de av medarbeiderne som skal registrere timer og utlegg. I tillegg godkjenner og fakturerer administratoren de oppdragene som blir har blitt registrert.

Vil du prøve timemodulen? Det er helt gratis.

Bruker du Visma eAccounting? Logg deg inn på www.vismaonline.no og klikk på “Prøv” for å få umiddelbar tilgang til tjenesten.

Les mer om Visma eAccounting Time her

Mest populære