Gå til hovedsiden

Tilbakeblikk på Regnskapsførerdagen 2015!

Torsdag 15.oktober arrangerte vi for første gang Regnskapsførerdagen 2015. Temaet for dagen var “Nye muligheter i nettskyen” – som gjenspeilet programmet.

Spennende presentasjoner på Regnskapsførerdagen

Temaet for dagen var “Nye muligheter i nettskyen” – som gjenspeilet programmet. Bakgrunnen for temaet var at til tross for mange dystre spådommer rundt yrkets fremtidsutsikter – så finnes det enda flere muligheter! Og har man ikke allerede tatt sats og begitt seg ut i den nettbaserte verdenen enten med små eller store skritt, så er tiden inne for å gripe muligheten nå.

Mange av deltakerne på Regnskapsførerdagen 2015 har gjort nettopp dette – kastet seg ut i den skybaserte verden (som for noen er litt ut av komfortsonen). Andre er i ferd med å ta sats. Det var derfor veldig hyggelig å få treffe og dele erfaringer med både de som har kommet godt i gang, og de som enda er i startgropen!

I løpet av dagen så vi nærmere på hvilke muligheter som finnes ved bruk av Visma eAccounting for regnskapsførere, og hvordan man enkelt kan samarbeide med klientene i programmet. Ole Hasven, Produktdirektør i Visma Mamut, tok oss gjennom aktuelle nyheter som har kommet det siste halve året – og vi fikk noen korte demonstrasjoner av tjenester som kan være nyttige for både regnskapsførere – og klienter. Spesielt lønn har vært etterlengtet, samtidig som mange så spennende muligheter med den nye nettbaserte rapporteringsmodulen.

Visma Advokater så nærmere på hvordan de nye nettbaserte løsningene, og omstilling til rollen som rådgiver og kontroller, stiller nye krav til dokumentasjon og oppdragsavtaler. Dette var tydelig et aktuelt tema og det kom mange spørsmål fra salen.

Etter en hyggelig lunsj med god mat og mingling, tok Nils Vold fra Visma Enterprise Solutions oss med på en liten reise inn i teknologiens verden. Hvor han viste oss gode eksempler på hvordan teknologier endrer seg raskere og raskere, samt hva som tvinger frem nye teknologiske løsninger. Det fikk mange til å forstå hvorfor de nettbaserte løsningene nå er i ferd med å erstatte gammel teknologi – som ikke er i stand til å møte moderne krav til tilgjengelighet, pris og ytelse.

Marius Andersen, Markedsdirektør i Visma Mamut ga oss et innblikk i hvordan vi har lyktes så godt med markedsføring av Visma eAccounting – som i dag er Norges mest brukte økonomisystem for småbedrifter. Han ga oss også flere konkrete tips på hva hvert enkelt byrå kan gjøre for å lykkes i sitt marked. Noe av det mest spennende Marius presenterte var kanskje planene om et partnerprogram for regnskapsførere som nå ligger på planleggingsstadiet!

Hans Martin Thomassen er alltid like populær. Han delte smarte tips og triks, denne gangen i Visma eAccounting. Som tidligere kommunisert jobber vi mye med å tilpasse systemet – også til profesjonelle brukere. Det var gøy å se at flere av endringene og nyhetene som er blitt lansert de siste månedene, ble tatt godt i mot!

Avslutningsvis presenterte vi en konkurranse for våre regnskapsførere som går ut på å sette opp nye Visma eAccounting samarbeid ut året. Ønsker du å vinne en iPhone, eller kanskje en iPad så anbefaler jeg å se nærmere på Visma eAccounting nå.

Det var en positiv og engasjert gjeng som deltok på Regnskapsførerdagen 2015, og vi fikk mange gode tilbakemeldinger som vi skal ta med oss videre. Husk, utviklingen skjer i rekordfart! Erfaringene fra årets arrangement tilsier at det definitivt blir en ny regnskapsførerdag neste år.

Vi som jobber med regnskapskontorer i Visma Mamut satte stor pris på å treffe alle dere som deltok – og håper at vi treffer enda flere under neste års arrangement! 🙂

Vil du vite mer om Visma eAccounting for regnskapsførere? Les mer her eller meld deg på et gratis webinar.

Mest populære