Tilbake til Trondheim

På tirsdag var Christopher og meg selv, i tillegg til Jon (COO i Visma Unique) og Raymond (Markedssjef i Visma Retail) på NTNU i Trondheim. Det ble en fin dag der vi fikk snakket med masse studenter.

For min egen del var det kjekt å være tilbake – jeg leverte masteren ved NTNU for bare et litt over et halvår siden. Trondheim var det samme med sol, regn og vind om hverandre. Men det var litt rart å plutselig være på «den andre siden» – nå var det jeg som skulle fange interessen hos studentene, jeg som stod nede i forelesningssalen og måtte gjøre et godt inntrykk. Men jeg håper og tror vi klarte det. Den siste tidens oppmerksomhet rundt Visma og oppkjøpet ga oss en enkstra boost, i tillegg til mange studenter som var interessert i hva vi holder på med.

Vi har allerede begynt å få inn søknader fra NTNU, så det lover bra. Både meg og Christopher (som også er utdannet ved NTNU) syntes det var kjekt å markedsføre arbeidsplassen vår på «hjemmebane». Tidligere har nok Visma ikke vært synlige nok ved NTNU, men vi kommer nok til å satse mer der.

Takk til Bindeleddet for god hjelp med gjennomføringen.

NB! Vi er tilbake ved IT-dagene 31. jan – 1. feb!

Christopher på stand på Stripa

Benjamin Aker works as a Web Consultant at Visma, bridging the gap between online communications, technology and design. With over 15 years' experience as a digital designer / developer in the advertising business, paired with a strong curiosity, he has a wide range of knowledge of different subjects that come in handy at Visma. Privately, Benjamin composes electronic music in various genres, loves photography and videography, and all things technical. 
Kontakt Benjamin: