Tilbake til Trondheim

På tirsdag var Christopher og meg selv, i tillegg til Jon (COO i Visma Unique) og Raymond (Markedssjef i Visma Retail) på NTNU i Trondheim. Det ble en fin dag der vi fikk snakket med masse studenter.

For min egen del var det kjekt å være tilbake – jeg leverte masteren ved NTNU for bare et litt over et halvår siden. Trondheim var det samme med sol, regn og vind om hverandre. Men det var litt rart å plutselig være på “den andre siden” – nå var det jeg som skulle fange interessen hos studentene, jeg som stod nede i forelesningssalen og måtte gjøre et godt inntrykk. Men jeg håper og tror vi klarte det. Den siste tidens oppmerksomhet rundt Visma og oppkjøpet ga oss en enkstra boost, i tillegg til mange studenter som var interessert i hva vi holder på med.

Vi har allerede begynt å få inn søknader fra NTNU, så det lover bra. Både meg og Christopher (som også er utdannet ved NTNU) syntes det var kjekt å markedsføre arbeidsplassen vår på “hjemmebane”. Tidligere har nok Visma ikke vært synlige nok ved NTNU, men vi kommer nok til å satse mer der.

Takk til Bindeleddet for god hjelp med gjennomføringen.

NB! Vi er tilbake ved IT-dagene 31. jan – 1. feb!

Christopher på stand på Stripa

0