Gå til hovedsiden

I tidsklemma? Kom raskt i gang med regnskapet

Med mange oppgaver og liten tid er det viktig for småbedriftseiere å komme raskt i gang med regnskapet når løsningen er valgt.

Med mange oppgaver og liten tid er det viktig å komme raskt i gang med regnskapet når løsningen er valgt.
I tidsklemma? Kom raskt i gang med regnskapet

I og med at tidspresset er så stort, bør derfor spørsmålet om hvor enkel løsningen er å komme i gang med regnskapet være svært sentralt i din beslutning. Jeg har derfor lyst til å fortelle deg litt om hvordan vi jobber med dette i Visma eAccounting.

 

Raskt i gang med regnskapet

Det er som nevnt liten tid å bruke på å anskaffe og implementere nye administrative løsninger i småbedrifter. Etter anskaffelse av ny løsning må tiden til du er igang være minimal, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten. Vår erfaring gjennom de siste 20 årene med salg av regnskapsprogrammer til mindre virksomheter i Norge, er at dersom våre kunder ikke kommer i gang i løpet av de første tre månedene etter anskaffelse, kommer dessverre mange aldri i gang. Da har man brukt unødvendig tid på å erkjenne behov for ny løsning, vurdere alternativer og anskaffelse.

Når du først har valgt en løsning, er det derfor meget viktig at løsningen du velger er enkel å komme i gang med. I utviklingen av vår skybaserte løsning, Visma eAccounting, har dette vært det aller viktigste fokuset – slik at du kan bruke tiden din på det du brenner for.

 

Det var viktig å komme raskt i gang med faktureringen og valget falt da på programmet Visma eAccounting.
– Randi Baastad Dahlbak, Inne/Ute Service, Trøgstad

 

Her er noe av det vi gjør for at det skal være så enkelt som mulig å komme i gang med Visma eAccounting:

Gratis prøveversjon – bli trygg på å ta det riktige valget

Du kan selvsagt prøve løsningen i 14 dager før du kjøper, med egne data eller med fiktive data. Dersom du prøver med dine egne data, vil disse fortsatt ligge tilgjengelig for deg når du velger å kjøpe.

Oppstartsveiviser – gjør det riktig fra start

I og med at Visma eAccounting er 100% nettbasert slipper du å laste ned noe og programmet er mer eller mindre ferdig satt opp for deg. Når du starter programmet for første gang blir du tatt gjennom en steg-for-steg veiviser der du legger inn dine firmaopplysninger og setter riktige innstillinger. Det er også meget enkelt å importere kunde, produkt og leverandørlister fra de løsningene du bruker i dag!

Supportpanel – hjelp inne i programmet

Når du er inne i programmet kan du når som helst starte supportpanelet. Her får du tilgang til å søke i våre hjelpefiler og direkte tilgang til vårt supportsenter.

Community – tilgang til alt du trenger for å komme i gang

Som kunde får du tilgang til vårt community. Her har du tilgang til alt du trenger for å komme i gang med programmet, fakturering, regnskap og mye mer – i form av enkle guider og forklarende videoer.

Kurs og seminarer – få en god start og utvikle din kompetanse

Vi har en rekke kurs og seminarer hvor formålet er alt fra å få deg godt i gang gjennom et gratis introduksjonskurs til å utvikle din kompetanse gjennom regnskapsfaglige kurs som holdes av autoriserte regnskapsførere.

Gratis support – vi hjelper deg gjerne

Om du skulle stå fast har vi en rekke mennesker i vårt kundesenter som kjenner våre produkter godt og som i tillegg har god kompetanse på det å starte og drive en mindre virksomhet. Nøl ikke med å kontakte oss om du har behov for det – vi er her for deg!

Samarbeid med regnskapsfører – få den faglige støtten og rådene du trenger

Med Visma eAccounting er det ikke noe problem å samarbeide med en regnskapsfører på hele eller deler av regnskapet. Finn enkelt en regnskapsfører som kan samarbeide med deg i vår oversikt. Gjennom et samarbeid kan man få tilstrekkelig veiledning og hjelp med oppgaver som du er mest usikker på.

 

Jobb smartere med et nettbasert faktura- og regnskapsprogram

Den største fordelen ved et nettbasert regnskapsprogram ved siden av at det er enkelt å komme i gang, er fleksibiliteten det gir deg til å drive din virksomhet på kontoret, hjemme eller på farten. Du kan være sikker på at du alltid har et oppdatert bilde på hvordan virksomheten går, uansett hvor du er.

Andre fordeler:

  • Raskere tilgang til ny og forbedret funksjonalitet uten at du behøver å tenke på installasjon av siste versjon
  • Tilgang med en gang nye funksjoner er klare
  • Ikke tenk på backup av dine data – dette skjer automatisk og siste versjon av dine data er alltid trygt lagret og oppdatert

Lurer du på om Visma eAccounting er noe for deg? Prøv gratis i 30 dager da vel, eller se denne enkle introduksjonsvideoen.

Mest populære