Enklere å legge apper på Vismas produkter

Verdens beste utvikler holdt mandag denne uken seminar for Visma sine partnere. Der fortalte han om de siste teknologinyhetene i Visma Global, Visma Lønn og Visma CRM. Spesielt muligheten til å legge egne applikasjoner på toppen av Visma sine falt i smak.

Mandag 20. mars lanserte Visma de siste teknologinyhetene i Visma Global, Visma Lønn og Visma CRM, ofte betegnet som VAF produktene, for sine partnere. Målgruppen var spesifikt utviklere som jobber med integrasjon og skreddersøm i nevnte løsninger. Helt siden lanseringen av disse produktene har 3parts utviklere vært et viktig fokus. Med et godt utviklet programmeringsgrensesnitt (API) og designverktøy har det blitt skapt mange spennende bransjeløsninger, individuelle kundetilpasninger og integrasjoner med 3parts løsninger. Svært mange av Visma sine kunder utnytter disse mulighetene i sin daglige forretningsdrift. I utgangspunktet har de kjøpt et standardsystem, men har da fått tilpasset de brikkene som manglet, utifra sine behov og prosesser.
Presentasjonen ble holdt av Marius Bancila og Robert Ponomarev fra Visma sin utviklingsavdeling.  Marius har tidligere blitt kåret til verdens beste utvikler.

For utviklerne var kanskje den største nyheten hvor godt Microsoft .Net utviklingsmiljø nå er integrert i VAF plattformen. Man har lenge benyttet .Net som utviklingsverktøy mot disse produktene, men med de forbedringer som er gjort kommer man raskere i gang og har flere muligheter enn tidligere. Spesielt muligheten til å legge egne applikasjoner på toppen av Visma sine falt i smak.

Noen eksempler som utviklerne fikk se, ser du her: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nyLm51zPl3Y[/youtube]

I tillegg ble Visma Global og Visma Lønn lansert i 64bits utgave. Disse er da tilpasset Microsoft 64bits operativsystemer. For kundene betyr dette først og fremst bedre ytelse og bedre stabilitet.  64bits programvare kan benytte langt mer internminne i serveren, og dette gjør at installasjoner med mye data og mange brukere vil oppleves raskere og mer stabile. De nye løsningene vil bli tilgjenglig for markedet i løpet av sommeren. Her kan du lese mer om hvorfor du bør velge 64- windows 7.

0