Tarjei Bø måtte gjøre sykdom til noe positivt

I denne forbindelse hadde Visma Services høsten 2012 et lite intervju med Tarjei som kan inspirere flere.

Hvordan er det å se at laget trener for fullt, når du selv sliter med sykdom?

– Det har uten tvil vært kjedelig å sitte hjemme i Norge med luftveisproblemer, mens lagkameratene trener for fullt på samlinger i både Italia og Frankrike. Det er en tålmodighetsprøve å sitte hjemme og knaske antibiotika for å bli frisk. Men samtidig prøvde jeg å snu det til noe positivt ved at jeg nå hadde sjansen til å få mer skytetrening enn vanlig. Dette tror jeg har gjort meg bedre på skytebanen. Vi får se til vinteren!

Hvordan har du jobbet med motivasjonen?

– Nå er jeg veldig motivert på å trene meg tilbake til det nivået jeg skal være på. For å motivere meg tenker jeg mye på VM i februar. Der har jeg satt meg et mål om å ta medalje, både individuelt og i lag med Emil på stafetten! Skal jeg klare det må jeg treffe med toppformen, og dermed vet jeg at jeg må ha 100 prosent fokus og innsats på hver eneste treningsøkt de neste tre månedene.

Har du noen tips til andre som sliter med motivasjonen?

– Helt klart: Sett deg et mål fram i tid- et mål du virkelig må strekke deg etter for å klare. Dermed vet du at du må legge ned litt ekstra innsats hver dag. Belønninga får du til slutt når du har nådd målet du har satt deg. Jeg kan love deg en ting: Det er en skikkelig god følelse å klare det!

Skiskytterduoen Emil Hegle Svensen og Tarjei Bø har inngått sponsoravtale med regnskapsføreren Visma Services. Målet er at selskapet og skiskytterne skal hjelpe hverandre til å prestere enda bedre på hver sin arena.

Tarjei Bø treffsikker

0