Ta riktige beslutninger med oppdatert informasjon

Hva skriver mediene om deg? Hvem er dine kunder? Og konkurrenter? Har du riktig og oppdatert informasjon er det enklere å ta de rette valgene.

Når du søker etter bedrifter og personer – finner du den informasjonen du er på jakt etter? Og har du noen garanti for at det du finner er oppdatert?

– Sitter du på feil opplysninger om bedrifter og personer kan det få store konsekvenser med misfornøyde kunder, mindre salg og dårlig styringsinformasjon, sier Lars Sund, Datamarshall i Visma Software.

Visma Bizweb

Visma Bizweb er på både et komplett og kvalitetssikret oppslagsverk for bedriftsinformasjon, din personlige og skreddersydde nyhetsovervåker, og det ledende seleksjonsverktøyet for markedsaktiviteter. Alle norske selskaper er registrert i databasen, og informasjonen blir kontinuerlig oppdatert.

Øker lønnsomheten

Men hvorfor lete flere steder etter tilgjengelig informasjon? Visma Bizweb er din skreddersydde nyhetsovervåker som inneholder oppdatert og kvalitetssikret informasjon om alle norske virksomheter på ett sted. Det gjør at det blir lettere å styre din bedrift i riktig retning. Det gjør det også enklere for deg å finne nye kunder som er lønnsomme.

– Regnskapstall er én ting, men hva slags kunder har du – vet du hvem de er? Hvem har begynt hos dem? Hvem har nylig sagt opp og hvorfor? Visma Bizweb er oversiktlig og du har muligheten til å gjøre utvalg. Du finner absolutt alt som er tilgjengelig om over en million selskaper. Derfor behøver du ingen andre bedriftsopplysninger.

Dette får du

Visma Bizweb er delt opp i flere produkter, blant annet BizSearch som er selve oppslagsverket for næringslivet der du finner informasjon om bedrifter og personer.

BizNews er en skreddersydd nyhetsovervåking som leser norske nyheter. Du bestemmer selv hvilke medier du vil overvåke og hva artiklene skal inneholde.

Med BizAlarm kan du få varsling om selskaper og personer.

– Får en kunde for eksempel en god kontrakt kan du gi dem en hyggelig oppmerksomhet. Det vil garantert bli husket neste gang du tar kontakt, fastslår Lars Sund.

Har du lyst til å vite mer om eksisterende eller potensielle kunder og konkurrenter?

Akkurat nå kan du bli testbruker og prøve Visma Bizweb gratis!

IMG_6134

About

Maia Håland jobbet med innholdsproduksjon på digitale flater i Visma Software.
Connect with Maia: