Gå til hovedsiden

Ta regnskapet selv eller i samarbeid med regnskapsfører?

Stadig flere småbedrifter velger å ta regnskapet selv. Bedre oversikt og kontroll samt redusering av kostnader er ofte hovedgrunnen til dette.

Regnskapet: selv eller regnskapsfører?
Ta regnskapet selv eller samarbeide med regnskapsfører?

Stadig flere småbedrifter velger å ta regnskapet selv. Bedre oversikt og kontroll samt redusering av kostnader er ofte hovedgrunnen til dette. Når man ser på områder hvor man kan spare penger, så kan man oppnå store besparelser ved å ta (en del av) regnskapet selv. Men hvor enkelt er det? Og hva er best, gjøre alt selv eller bruke en regnskapsfører i tillegg til en egen regnskapsløsning?

 

Ta regnskapet selv eller få hjelp fra en regnskapsfører?

Mange regnskapsløsninger har blitt tilpasset uerfarne brukere og tilbyr muligheten til å ta (deler av) regnskapet selv. Det har blitt enklere enn før å håndtere sitt eget regnskap, og mange bedriftseiere kan klare mye. Men noen ganger kan det være mer hensiktsfull å bruke litt penger på hjelp fra en regnskapsfører med mye kunnskap enn å bruke mange timer på noe du har lite erfaring med.

Mange kan spare seg mye hodebry ved å samarbeide med en regnskapsfører – det er helt klart.

 

Enkel å samarbeide med regnskapsfører på nett

Robin fra Sail AS jobber sammen med regnskapsfører i Visma eAccountingMed et nettbasert økonomisystem blir samarbeidet med en regnskapsfører enklere enn noen gang. Begge parter får tilgang til de samme dataene i samme løsning. Du bestemmer hvor mye av jobben du ønsker å gjøre (og føler deg trygg på), regnskapsfører resten. Alt uten behov for installasjon, oppdatering og usikkerhet rundt sikkerhetskopiering.

Gjennom et samarbeid med en regnskapsfører kan man få tilstrekkelig veiledning og hjelp med oppgaver som du kanskje er aller mest usikker på, som moms, årsoppgjør og lønn. Man kan også få oppfølging og kontrollsjekker underveis.

I tillegg til det regnskapstekniske kan regnskapsføreren være en viktig sparringspartner på veien mot en suksessfull bedrift! Hvordan snu røde til sorte tall? Hvilke produkter eller tjenester er mest lønnsomme?

Robin fra Sail AS synes det er mange fordeler ved å samarbeide med regnskapsfører i Visma eAccounting. Se video.

Trenger du hjelp til å finne en regnskapsfører?

Vår nettbaserte regnskaps- og faktureringsprogram Visma eAccounting er utviklet for deg som verken er regnskapsfører eller dataekspert, men som vil bruke tiden på det du kan best.

Det er enkelt å fakturere i Visma eAccounting, og fakturaen bokføres automatisk. Du har alltid full kontroll på bedriftens penger.
Bilder av bilag kan du enkelt laste opp til programmet via mobiltelefonen, så har du alt på en plass, og kan glemme de gamle bilags permene.

Med Visma eAccounting har du en fordel når det gjelder samarbeid med regnskapsfører. Din regnskapsfører kan enkelt koble seg opp mot ditt system og få kostnadsfri tilgang til hele programmet. Du gjør de oppgavene du føler deg komfortabel med, de gjør resten.

 

Ønsker du å samarbeide med en regnskapsfører i kombinasjon med Visma eAccounting? Sjekk denne oversikten og finn en regnskapsfører i ditt nærområde.

 

Du kan også ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en regnskapsfører som kan bistå. Du kan sende en mail til regnskapsforer@visma.com eller ringe oss på 218 98 374.

Mest populære