Gå til hovedsiden

Studentene har talt!

8. mai 2013. Universums resultater offentliggjøres. Arbeidsgiveres dommedag. Kåringen av Norges mest attraktive arbeidsgiver for studenter i 2013 et faktum. Hvem troner listen, og hvem fyller bunnen? Hvem er årets klatrer og hvem er årets nykommer? Hvordan skille, hvordan velge? Et hav av muligheter, et hav av valg. For det finnes jo så mange der ute…

Universumlogo 2013

Studentene har nå avlagt sin stemme og satt sin dom. Hvem foretrekker de? Hvordan gikk årets kåring?

Det er med stor glede å se at økonomistudenter i vårt ganske land for fult begynner å få øynene opp for Visma. I bransjekåringen basert på besvarelser fra 3 713 norske økonomistudenter har Visma satt et solid fotspor på listen over de 100 mest attraktive arbeidsgiverne i Norge. Vi ligger nå på plass 34 og er veldig fornøyde med å kunne banke i bordet med et opprykk på neste hele 20 plasser fra siste års kåring. Progresjon og utvikling i positiv retning er bra – det liker vi!

Når det gjelder IT-studentenes beslutning er vi i årets undersøkelse den 24. mest attraktive arbeidsplassen i Norge. Vi er stolte og veldig glade for at kloke IT-studenter fortsetter å stemme på oss. Klarer vi topp 20 neste år?

Se den komplette listen her: Universum Topp 100 2013

Vi deltok selvsagt på årets happening, og her får dere en smakebit fra den gjeve prisutdelingen:

Vibeke, Jane & Tonje

Mingling og benstrekk utenfor DoGA med Jane, Vibeke & Tonje

Rekdal in action

Faglig påfyll fra bla Kjetil Rekdal som forteller om hvordan bygge en vinnerkultur

Visma - velkomst

Årets desidert yngste Visma-tilhenger

_MG_8935[1]

Prisutdeling i kulturkirken Jakob

Vi gleder oss stort til å se den videre utviklingen og vi gi en stor takk til alle dere der ute som har stemt på oss. TAKK!

Mest populære