Gå til hovedsiden

Strake veien med enkel fakturering fra mobil

Yrkessjåfør Jørn Olstad ville bruke mindre av arbeidstiden på fakturering og mer tid på det han var opptatt av. Enkel fakturering fra mobil ble svaret.

Bruk mindre tid på fakturering
Strake veien med enkel fakturering fra mobil

For yrkessjåfør Jørn Olstad er det én ting som gjelder i arbeidshverdagen, og det er å være på rett sted til rett tid, med minst mulig plunder og heft underveis. Men han hadde lenge en stein i skoen som stadig klemte seg inn mellom tottill og tillarot: tungvinte faktureringsrutiner i etterkant av oppdragene. Hvordan kunne han bruke minst mulig tid på faktureringen? Enkel fakturering fra mobil ble svaret.

Full oversikt med automatiske påminnelser

Jørn er eneste ansatt i sitt eget firma, Jørn Olstad Transport AS, og siden 1984 har han hatt sin faste rute mellom Oslo og sør i Finland. Med andre ord en rimelig stabil hverdag. Men han opplevde stadig at faktureringen stjal alt for mye av tiden hans.
“Jeg er opptatt av å bruke tiden på det jeg vil – kjøre lastebil”, forklarer han. “Jeg vil bruke minst mulig tid på å fakturere og gjøre regnskap”.

Han valgte derfor å prøve ut Visma eAccounting, et nettbasert faktura- og regnskapsprogram som enkelt lar deg fakturere fra mobilen.
“Det er et enkelt og oversiktlig system, med automatiske påminnelser ved purringer og betalingsregistreringer. Her har jeg god kontroll”, sier han.

Nå fakturerer han kjapt og lettvint med Visma eAccounting-appen på mobil – og kan bruke mer av tiden på det han vil.  

 

Midt i blinken for internasjonal fakturering

“En annen fordel er at det er enkelt å fakturere både i norsk og utenlandsk valuta”, fortsetter Jørn. Siden han jobber på oppdrag for Schenker er han avhengig av å fakturere i Euro. “Dette er ikke noe problem i Visma eAccounting”.
Han er helt overbevist om at denne løsningen også kan være midt i blinken for andre lastebileiere. “Er du på jakt etter et enkelt og kjapt faktureringsprogram bør du absolutt se på Visma eAccounting”, avslutter han.


Er du medlem av Norges Lastebileier-Forbund?
Som NLF-medlem får du et skreddersydd pakketilbud på Visma eAccounting! Du får blant annet rabatt på abonnementet, gratis spesialtilpasset opplæring og gratis oppstartshjelp.
Om du ønsker å samarbeide med regnskapsfører kan dere begge jobbe i samme program med tilgang til nøyaktig samme data. Velg akkurat hvor mye du vil gjøre selv – og hva du vil overlate til regnskapsfører.
Les mer om Visma eAccounting og fordelsavtalen under NLF’s medlemssider.

Vil du prøve ut Visma eAccounting og se hvordan det passer for deg? Prøv gratis i 14 dager!

Mest populære