Stemningen stod i taket da regnskapsbransjen samlet seg under Accounting Forward

Accounting Forward 2017

Onsdag 14.juni tok over 600 deltakere turen til et stappfullt Accounting Forward på Quality Hotel Expo på Fornebu. Det rådet ingen tvil om at norsk regnskapsbransje er engasjerte og fremoverlente.  Accounting Forward ble i år arrangert i tilknytning til Regnskap Norges årsmøte, som et samarbeid mellom Visma, Tripletex og Regnskap Norge.

På scenen

På scenen loset konferansier Øyvind Larsen, salgsdirektør i Visma Software deltakerne gjennom dagen. Daglig leder i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen, og daglig leder i Visma Software, Erlend Sogn, gav deltakerne en oppdatering på status i bransjen og hvilke muligheter regnskapsbedrifter kan benytte seg av i tiden som kommer.

Rob Nixon

Dagens trekkplaster og hovedforedragsholder var den verdenskjente regnskapsautoriteten Rob Nixon. Han har skapt seg et renommé som en av verdens fremste eksperter på hvordan regnskapsbyråer kan skape egen suksess i en digital verden. Som entreprenør har han i 23 år hjulpet byråer i over 30 land med å skape vellykkede forretningsmodeller – og dermed øke gevinster, kapasitet og omsetning.

I dag er han daglig leder i det australske firmaet Panalitix. Han er i tillegg forfatter, og har gitt ut de tre bøkene “Accounting Practices Don’t Add Up”, “Remaining Relevant” og hans siste “The Perfect Firm“.

Bransjen går en spennende tid i møte

Revisorer, regnskapsførere, ledere, utstillere, leverandører og Visma-representanter satt årvåkne i salen da regnskapsautoritet Rob Nixon fra Panalitix delte erfaring og kunnskap rundt digitalisering. Mange fikk seg nok en vekker. Andre satt igjen med nye ideer.

Endring er smertefullt, og tiden som kommer vil vise hvilke byråer som klarer omstillingen, og hvem som blir hengende etter. Eller med Rob Nixons ord om du vil – “who takes the way of the dinosaurs.”

Takk til alle deltakerne som var med på å gjøre dagen til en knallsuksess! Vi håper alle ble inspirert – og fikk konkrete tips og råd som du kan ta med tilbake til kontorpulten.

Gikk du glipp av arrangementet?

I vårt kundecommunity finner du Rob Nixons presentasjon. Videoopptak av hele dagen vil også bli gjort tilgjengelig her i uke 26.

 

Vil du vite mer om våre nettbaserte løsninger tilpasset regnskapsbyråer? 

Trykk her da vel!

Bilder fra dagen:

 

Maria jobbet som Digital Content Specialist i Visma Software. Det innebar alt av tekstarbeid, foto, video og digital kommunikasjon.
Connect with Maria: