Spørsmål om regnskap? Prøv gratis chat!

Har du spørsmål om ditt regnskap? Vi har svarene!

Har du spørsmål om regnskap? Kanskje du vil prøve vår gratis tjeneste “Chat med regnskapsfører”?

Stadig flere småbedrifter velger å ta regnskapet selv. Bedre oversikt og kontroll samt redusering av kostnader er ofte hovedgrunnen til dette. Når man ser på områder hvor man kan spare penger,
så kan man oppnå store besparelser ved å ta (en del av) regnskapet selv.

 

Les også: Ta regnskapet selv eller i samarbeid med regnskapsfører

 

Spørsmål om regnskap?

At det har blitt enklere enn før å håndtere sitt eget regnskap trenger imidlertid ikke bety at det er direkte lett. Smartere systemer til tross, endel opplever det å håndtere regnskapet selv som vanskeligere enn man først trodde. Kanskje ikke så rart når man tenker på den lange utdannelsen regnskapsførere må igjennom for å uføre den jobben de gjør.

Har du spørsmål om ditt regnskap? Da har vi gode nyheter til deg.

Hver torsdag klokken 13-16 har vi åpent hus og hvem som helst kan chatte med våre regnskapsførere, om du er kunde hos Visma eller ei, om du fører regnskap på papir eller på nett. Helt gratis, uten forpliktelser!

Vårt team av autoriserte regnskapsførere er eksperter på regnskap og lønn og har lang erfaring med å hjelpe små bedrifter, frilansere og enkeltpersonforetak.

Du finner chatten nederst i høyre side når vi er på.

 

Hvordan kan jeg bruke “chat med regnskapsfører”?

Har du noen brennende spørsmål om regnskap? Alle er velkomne til å stille spørsmål på vår gratis “Chat med regnskapsfører”.

Spørsmål som passer bra her kan handle om eksempelvis:

  • MVA og MVA regler
  • Bokføring og start av firma
  • Føring av “enkle” bilag, f.eks telefon og strøm
  • Skatt og arbeidsgiveravgift
  • Kontoføringer

Spørsmål som vi ikke kan svare på i chat-timene med regnskapsfører kan handle om systemrelaterte spørsmål/vanlig support, bransjespesifikke spørsmål, eller årsavslutning. Til disse type spørsmål tilbyr vi egne support tjenester via blant annet vårt Community.

 

Les mer om Chat med regnskapsfører

 

 

 

0