Reiseregninger og utlegg

Slik sparer du tid på føring av reiseregninger og utlegg

 

Som vi har skrevet om tidligere her på bloggen ble kravet om papirkvitteringer for reiseregninger og utlegg opphevet i juli 2014. Denne regelendringen gir den ansatte en mye mer effektiv måte å registrere reiseregningen.

 

Hvordan fører du reiseregninger i dag?

Det kan være ganske tidkrevende å holde kontroll på alle kvitteringer som du samler inn i løpet av en periode. Når du i tillegg bruker en løsning for registrering av reiseregninger og utleggsrefusjon som ikke er integrert med ditt økonomisystem, for eksempel Excel, bruker du ekstra mye tid på dobbeltregistrering og oppdatering.

Vi vet at du heller vil bruke tiden din på det du er best til – nemlig å drive bedriften. Derfor er det mye mer effektivt å bruke en løsning som gjør at du kan fylle ut en reiseregning med få tastetrykk, og som kan jobbe sammen med ditt økonomiprogram.

 

Slik kan din hverdag forbedres med en nettbasert løsning for reiseregninger

Med vår nettbaserte løsning, Visma.net Expense kan du fylle ut reiseregningen når og hvor det måtte passe. På nettbrett, PC eller Mac – på hytta, hjemme eller på jobben.
Du kan da bruke grunnlaget fra reiseregningen til å fakturere dine kunder, eller for å føre korrekte kostnader i regnskapet. Har du ansatte kan det brukes til å få refusjon for utlegg og reiser. Visma.net Expense er beregnet både for små bedrifter og enkeltmanns foretak, til større bedrifter og organisasjoner.

 

Kjøreutgifter

Kjøreutgifter direkte inn i løsningen
Med en egen app trackes bilkjøringen din, og all info sendes inn i løsningen. Appen får også med seg hvor mye du betaler i bompenger. Da har du alltid helt rett grunnlag for kjøringene dine.

 

elektroniske kvitteringer og reiseregninger

Last opp elektroniske kvitteringer og reiseregninger
Kredittkort er knyttet opp mot løsningen slik at transaksjonene kommer direkte inn i systemet ditt. Dette sparer deg tid og sikrer at du får med alle transaksjoner.

 

Ta bilde av dine kvitteringer

Ta bilde av dine kvitteringer
Med appen Visma Attach (lastes ned fra Appstore og Google Play) kan du ta bilde av kvitteringene dine og sende dem direkte inn i løsningen.

Dermed kan alle utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelser ligge tilgjengelig i løsningen etter en reise. Alt du trenger å gjøre er å koble sammen de utlegg og kvitteringer som hører sammen.

Visma.net Expense kan brukes helt frittstående, eller det kan integreres med Vismas lønnssystemer. Integrasjonen sørger for at alle godkjente reiseregninger blir overført til lønnssystemet raskt og enkelt.

 

Høres bra ut? Les mer om Visma.net Expense her og finn ut hvordan denne nettbaserte løsningen gjør det enkelt for deg å dine ansatte å føre reiseregninger!

 

Gode grunner til å velge Visma.net Expense

• Ingen dobbeltregistrering
• Alltid tilgjengelig og oppdatert
• Reiseregningen fylles ut med få tastetrykk
• GPS tracking
• Tilknyttet kredittkort

 

Ønsker du å se mer av løsningen? Meld deg på våre gratis online seminar og få en uforpliktende demonstrasjon.

Torstein Stølan jobber med salg innenfor HRM-området i Visma Software AS. Han har jobbet i Visma siden 2008 og har et brennende engasjement på hvordan norske bedrifter kan effektivisere og digitalisere sine HR-rutiner.
Connect with Torstein: