Skip to main content

Sommergaver med kvalitet siden 1702

Sola skinner, fuglene synger og epletrær strekker seg så langt øye ser. Daglig leder Ole Hasven og salgssjef Daniel Kaspersen tok i juni turen til Egge Gård. Et kundebesøk som resulterte i en hyggelig overraskelse for flere.

Sommergaver med kvalitet siden 1702
Sommergaver med kvalitet siden 1702

Egge Gård finner du i Lier, og har en historie som strekker seg helt tilbake til 1702. Dalen lå under havet i istiden, og de marine avsetningene har gitt næringsrik jord som er dyrkingsgunstig. Du har sikkert sett, og kanskje til og med smakt, produktene de selger i butikkene og på vinmonopolet. 

Vi er så heldige å ha veldig mange forskjellige kunder som driver med veldig mye forskjellig. Det å komme ut hit til Egge Gård og se hvordan gården er, og hvordan de jobber er veldig morsomt. Vi ble så inspirert at vi endte opp med å ta med oss noen hyggelige sommergaver fra gården som vi skal gi ut til alle våre ansatte i Visma eAccounting AS. Det er gøy å kunne gi tilbake til våre ansatte for en fantastisk innsats med en gave som kommer direkte fra en av våre egne kunder, forteller Ole. 

Gården drives av Marius Egge som er lidenskapelig opptatt av både mat og drikke, og har mange engasjerte og flinke ansatte som sørger for å levere fantastiske gårdsprodukter som epler, druer, cider, vin og eplemost. Når Visma eAccounting tok seg turen ut til gården ble vi møtt av en smørblid Gunn-Turi Ådnegard som er administrasjonsmedarbeider på Egge Gård.

Det var en glede å få besøk av Ole og Daniel fra Visma eAccounting her på gården vår, sier Gunn-Turi. Egge Gård er så fornøyd med Visma eAccounting som ny leverandør på regnskap og lønn, og vi gleder oss til et mer brukervennlige grensesnitt mellom system og oss som kunde. Kundeservice er aldri langt unna, og systemet er både fleksibelt og kan integreres med mange smarte applikasjoner. Det var jo også ekstra hyggelig at Visma eAccounting ønsket å handle sommergaver til sine ansatte fra oss, og vi håper det faller i smak for alle sammen, avslutter Gunn-Turi. 

Tusen takk for at vi fikk komme på besøk Egge Gård!

Driver du egen bedrift og trenger et regnskapsprogram?

Prøv Visma eAccounting gratis

Most popular