Gå til hovedsiden

Smarte apper som gir deg oversikt over regnskapet

Mange av oss bruker daglig opptil flere apper privat. Nå finnes det også en rekke apper som kan gjøre din jobbhverdag mer fleksibel og effektiv. De fleste apper er skreddersydde for å løse kun én oppgave. Fordi de er tilgjengelige på din smarttelefon, kan du løse administrative jobber og oppgaver når som helst og hvor […]

Apper til regnskapet
Smarte apper som gir deg oversikt over regnskapet

Mange av oss bruker daglig opptil flere apper privat. Nå finnes det også en rekke apper som kan gjøre din jobbhverdag mer fleksibel og effektiv.

De fleste apper er skreddersydde for å løse kun én oppgave. Fordi de er tilgjengelige på din smarttelefon, kan du løse administrative jobber og oppgaver når som helst og hvor som helst – hjemme, på hytta, på bussen eller på jobbreise. Det har blitt vanligere å jobbe på farten. Har du tilgang til internett så kan du være på jobb med et tastetrykk.

Visma eAccounting har kostnadsfrie apper som er knyttet til programmet. Dette hjelper bedrifter til å få full oversikt over økonomien. Man trenger ikke lenger logge seg inn i økonomiprogrammet når du kommer på kontoret, med appene har du alltid tilgang til bedriftens økonomi.

 

Regnskapsoppgaver som stjeler mye tid

Hovedappen i Visma eAccounting gjør kunderegisteret tilgjengelig direkte på mobilen. Med denne appen kan du få tak i viktige kunder, leverandører eller annen nøkkelinformasjon selv om du ikke er på kontoret.

Denne kostnadsfrie appen gir deg også påminnelser om ulike hendelser i firmaregnskapet, som innbetaling av merverdiavgift og påminnelser om manglende innbetaling av kunde- og leverandørfakturaer.

Visma Mobil Scanner er en mobilskanner til kvitteringer, som er rask og enkel å ta i bruk. Du tar et bilde av kvitteringen din, og neste gang du logger deg på nettet ligger kvitteringen klar. Slik vil du minimere risikoen for at kvitteringer glemmes eller rotes bort, men ligger klare til regnskapsføring.

Mer tid til å tjene penger

Med disse appene utnytter du mulighetene i økonomiprogrammet fullt ut. Appene finnes både til iPhone og Android. Vil du vite mer om Vismas nettbaserte faktura-og økonomiprogram med tilhørende apper – klikk deg inn her.

 

Mest populære