Nå er det snart slutt for nettsiden Reiseregninger.no

reiseregniner med Visma.net Expense

Mange foretak bruker i dag nettsiden Reiseregninger.no til å fylle ut sine reiseregninger. Tjenesten legges ned fra 31. desember 2014. Dette betyr at brukere som inntil nå har benyttet seg av denne tjenesten, bør vurdere andre løsninger fra nyttår.

 

Nettbaserte reiseregninger med kun få tastetrykk

Visma.net Expense er vår enkle og nettbaserte løsning for reiseregninger. Denne reiseregningsløsningen kan enten brukes frittstående – eller i integrasjon med Mamut One og Visma Avendo for rask og enkel overføring.

Med Visma.net Expense kobles kredittkortet ditt opp mot løsningen, og ved hjelp av apper kan du tracke bilkjøringen din og laste opp bilder av kvitteringer rett inn i løsningen. Appen registrerer også hvor mye du betaler i bompenger og gjør det enkelt å beregne kjøregodtgjørelse. Ettersom løsningen er nettbasert og fleksibel, kan du eller dine ansatte registrere reiseregningene ute på farta – eller inne på kontoret.

 

Vi ønsket at alle brukerne skulle ha det samme systemet for å registrere reiseutgifter og annet utlegg. For å spare tid trengte vi en løsning som kunne jobbe sammen med vår løsning fra Visma Mamut – og det ble Visma.net Expense.
– Bente Moltzau, regnskapsfører i Nortroll.

Les artikkelen om hvordan bruk av Visma.net Expense løsningen økte firmaets effektivitet.

0