Gå til hovedsiden

Slik tilbyr de kunder en fastpris få kan matche

“Vi kan derfor bruke mer tid på å hjelpe kunden med spørsmålene de har rundt driften av selskapet, istedenfor å «punche» bilag og putte dette i permen, den tiden er forbi.”

Slik tilbyr de kunder en fastpris få kan matche
Slik tilbyr de kunder en fastpris få kan matche

Antall ansatte: 6
Tar regnskapsoppdrag i: Visma eAccounting
Virksomhetsområder: Regnskap fra A til Å, lønnsarbeid, fakturering, utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer, aksjonærregisteroppgaven, samt annen rapportering.
Nettsiden: https://www.financeprofessionals.no/

Finance Professionals Group ble etablert i 2018 og er et nytt og spennende konsern i vekstfasen. Satsingsområdene til Finance Professionals Group er regnskapsbyrå, rådgivning og rekruttering. Konsernets hovedkontor ligger på Verket i Moss med et team på 10 ansatte.

Satser alt på Visma eAccounting for å kunne tilby kunder den beste prisen

Regnskapsbyrået Finance Professionals Services er den store satsingen. Hovedkontoret ligger på Verket i Moss, men holder i tillegg til i Sarpsborg og Oslo. Regnskapskontoret består i dag av 5 ansatte, som jobber med kunder i Visma eAccounting og ute hos større kunder.

Regnskapskontoret satser på å spesialiserer seg i Visma eAccounting, slik at de kan gjøre jobben mest mulig effektivt for kunden. Og på denne måten tilby en fastpris få konkurrenter kan matche!

Å jobbe med et skybasert system som Visma eAccounting gir kundene god oversikt, det gir dem bedre kontroll og at dette er et system for framtiden. Systemet er enkelt, oversiktlig og har de integrasjonene man trenger for de fleste små bedrifter i Norge.

“Vi kan derfor bruke mer tid på å hjelpe kunden med spørsmålene de har rundt driften av selskapet, istedenfor å «punche» bilag og putte dette i permen, den tiden er forbi.”

Regnskapsfører Hanne Kraft er svært fornøyde når det kommer til funksjoner og brukergrensesnitt i systemet:

Visma eAccounting har en oversiktlig startmeny med få valg samtidig som den inneholder det viktigste jeg trenger. Dette gjør det enkelt å navigere i systemet sammenlignet med tidligere systemer.

Videre presiserer Hanne at i det daglige er det viktig at inntekter og kostnader enkelt kan registreres. Ved registrering av kostnader er hun spesielt fornøyd med tolken og at den legger til nye leverandører selv fra Brønnøysundregisteret. Ved registrering av leverandørfakturaer husker programmet hvilke kontoer som har blitt brukt tidligere på en leverandør. Dette gjør at bokføringen går raskere og hun får mer tid til andre oppgaver.

“Bankintegrasjonen som oppdateres daglig er veldig god. Alt skjer automatisk! Det er fint å slippe overføring av filer, og betaling av leverandørfakturaer går direkte til nettbanken. Det at løsningen automatisk matcher inn- og utbetalinger gjør avstemmingen mer effektiv.”

En annen ting jeg har lyst til å trekke frem, er hvor enkelt det er for kundene å kunne sende inn bilag. Kundene har til enhver tid tilgang til regnskapet sitt om de ønsker det. Dette gjør at samarbeidet mellom kunde og regnskapsfører blir mer dynamisk enn tidligere, forteller Hanne.

Yter personlig service

Finance Professionals Services jobber med mange ulike bransjer i dag, men fokuserer mest på segmentet små og mellomstore bedrifter.

Vi er et selskap som yter personlig service. Det er vår styrke at vi lett setter oss inn i de ulike problemstillingene som dukker opp rundt regnskapsføring, i og med at vi jobber med mange bransjer. Etterhvert som vi blir flere ansatte ønsker vi å spesialisere oss innen noen bransjer, men dette skjer gradvis med at vi bygger opp et godt kundegrunnlag.

For yte den beste servicen tar de i bruk alle funksjonene Visma eAccounting har å tilby. Dette inkluderer blant annet fakturering, lønn, bankintegrasjon, og det digitale rapporteringsverktøy Visma Økonomioversikt. Dersom de ser at Visma eAccounting kan tilby en integrasjon som kommer kunden til gode, anbefaler de i tillegg dette.

En av kundene som er meget fornøyd med både samarbeidet med Finance Professionals Services og Visma eAccounting, er Den Røde Gorilla AS.

Vi gikk fra et relativt tungrodd system til Visma eAccounting, da vi under en demonstrasjon raskt så at dette var et mye bedre tilpasset regnskapsprogram i forhold til våre relativt enkle behov. Vi har ikke angret på det i ettertid både fordi Visma eAccounting er lettere og mer intuitivt å manøvrere rundt i, og selve grensesnittet rent estetisk er mye bedre å se på, forteller daglig leder Dan R. Hagen.

Kort tid etter at de skiftet regnskapsprogram byttet dem også regnskapsbyrå til Finance Professionals Services, hvor de har blitt svært godt ivaretatt.

Vi får raskt svar på våre spørsmål – og vi ser også at vår regnskapsfører er «på ballen» med å holde regnskapet vårt oppdatert til enhver tid. Alt i alt har både bytte av regnskapsprogram og regnskapsbyrå vist seg å være et godt valg for oss i Den Røde Gorilla, ikke minst økonomisk.

Hele regnskapskontoret rett i sekken

Da store deler av næringslivet måtte ty til hjemmekontor i mars, var det ikke noe problem å ta med seg jobben hjem.

Nå i koronatiden ble vi alle nødt til å følge myndighetenes råd og holde oss hjemme. Vi tok derfor med oss det vi hadde av PC-utstyr og jobbet på hjemmekontoret. Med Visma eAccounting som regnskapssystem i skyen gikk dette helt smertefritt, slik at vi praktisk talt har hele regnskapskontoret i sekken, noe som fra starten har vært litt av visjonen.

Ønsker du å vite mer om mulighetene i Visma eAccounting? Kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig prat!

Mest populære