Gå til hovedsiden

Slik sparer du tid på registrering av timer

Det kan være tøft å drive egen virksomhet. Du må stort sett gjøre alt selv, fra planlegging til å ta hånd om økonomien. Registrering av timer kan være en ganske så kjedelig oppgave.

Rørlegger Martin sparer mye tid på registrering av timer!
Registrering av timer

Uansett om du jobber som frilansfotograf, konsulent eller rørlegger er det viktig å kunne fakturere for arbeidstimene dine raskt og enkelt.

Rørlegger Martin kastet bort tid på registrering av timer

Møt Martin. Han er rørlegger og elsker jobben sin, men han er ikke så glad i å gjøre alt papirarbeidet som hører til. Som de fleste andre bruker Martin papir og regneark for å holde oversikten over driften av firmaet sitt. Han kaster bort verdifull tid til registrering av timer og passe på at han ikke mister noen av papirene sine.

Martin innså hvor mye energi denne prosessen krevde og bestemte seg for å ta grep. Det var da han oppdaget Visma eAccounting Time, det perfekte verktøyet for å holde styr på arbeidstimene. Han kan legge inn fakturerbare arbeidstimer og legge til artikler.

Med Visma eAccounting Time er det mulig å se de fakturerbare timene for alle pågående prosjekter. Martin registrerer timene på mobilen mens han jobber.

En mer effektiv hverdag for Martin med timene i skyen

Han kan sjekke oppdatert informasjon når som helst og hvor som helst! Visma eAccounting Time legger sammen all arbeidstid når han sender fakturaen til kundene. Hvis bedriften hans vokser blir det også enkelt å inkludere resten av teamet. Når en ansatt registrerer arbeidstid kan Martin enkelt sende ut fakturaen. Alt kan gjøres på få minutter, uansett hvor han er.

Alt er lagret i skyen. Det vil si at det blir tatt automatisk backup av alt, og oppgraderinger er gratis.

Med Visma eAccounting Time blir det enklere å registrere timer – på denne måten får du mer tid til å gjøre det du virkelig liker.

Ønsker du å se hvordan du kan spare tid på timeregistreringsprosessen?

Se video – Martin viser deg veien.

Det finnes også en app til Visma eAccounting Time! Registrer timene dine mens du er på farten.  Last ned Visma eAccounting Time app her

Fakturer dine kunder så snart jobben er gjort. Last ned appen her.

Mest populære