Slik gjør du bedriften din mer mobil

Vi bruker stadig mindre tid foran kontorpulten, og mer nettbrett, mobil og private enheter i jobbsammenheng. Slik kan du gjøre din bedrift mer mobil og fleksibel.

De siste årene har teknologien endret privatlivet totalt. Vi snakker nesten aldri med banken og vi sitter sjelden foran en skrivepult når vi er på internett. Vi handler, hører, musikk, ser film, kommuniserer, og gjør alle andre type små hverdagslige oppgaver når vi vil og hvor vi vil. Så kommer vi på jobb og er lenket til pulten og PCen. Det vil ikke vare så mye lenger.

Jobb hvor som helst

– Alle tall viser at vi bruker mer nettbrett, mobil og egne enheter i jobbsammenheng, sier Knut Gunnar Andersen.

Han er Product Manager for Visma.net, en forretningsløsning i nettskyen tilpasset den nye arbeidshverdagen. Man logger seg på forretningsløsningen inne i en nettleser, og dermed har man tilgang fra hvor som helst og på alle enheter.

Mest komplette skyløsningen

– Vi har vært veldig bevisste på at de ulike tjenestene skal være tilpasset de ulike brukergruppene. Dette i stedet for å ha en stor tjeneste som alle skal bruke og som skal løse alt, sier Andersen.

Økonomitjenesten i Visma er beregnet på ekspertbrukerne. Deretter finnes det spesial designede tjenester for de som skal godkjenne fakturaer, for utfylling av reiseregninger, for kundebehandling og for enklere håndtering av banktransaksjoner. Slik kan alle få den tilgangen de behøver, og slipper å forholde seg til hele løsningen. Alle modulene snakker selvfølgelig med hverandre, slik at man slipper å fylle ut ting flere steder.

Visma.net er også mulig å tilpasse til ulike kunders behov som skreddersydde spørreskjermbilder og rapporter.

Fyll ut skjemaet her, og få en demonstrasjon av Visma.net!

IMG_6221_b

About

Maia Håland jobbet med innholdsproduksjon på digitale flater i Visma Software.
Connect with Maia: