Gå til hovedsiden

Slik blir din bedrift mer synlig på nett

Små bedrifter har ofte begrensede markedsbudsjett.  Løsningen er å være smart og bruke de midlene man har til rådighet på aller beste måte.

Synlig på nett
Slik blir din bedrift mer synlig på nett

Velg ut de viktigste søkeordene

Det er viktig å bli funnet på nett og å posisjonere deg blant konkurrenter. Søkemotorene må finne deg og din bedrift for at du kan lykkes med salg av varer og tjenester.

Bruk tid på å finne de riktige ordene du ønsker å bli assosiert med, og de søkeordene du mener kundene søker etter når de skal finne din bedrift.

Et tips kan være å gjøre research på hvilke ord kundene dine bruker på dine produkter. Ta kontakt med kundene eller bruk verktøy som Google Trends eller Google Adwords Keyword Planner.

Sett deg et mål om at de viktigste søkeordene dine skal rangere høyest mulig i Googles søkeresultater og fokuser på å bruke søkeordene i titler, H1 , H2 tag,  meta description, i alt tag og ikke minst i URL´en.

5 tips for å bli mer synlig på nett

  1. Fokuser på ett relevant søkeord per side
  2. Bygg nettsiden din slik at den legger til rette for salg. Enten i en nettbutikkløsning, eller ved at kundene legger igjen kontaktinfo for å bli kontaktet.
  3. Jobb med å få andre nettsteder til å legge inn lenke til din side. Gode referanser eller inngående lenker er verdsettes av Google.
  4. Med et begrenset markedsbudsjett er betalt annonsering i Google en kostnadseffektiv kanal å drive konverteringer
  5. Sosiale medier kan være en god gratis kanal til å drive markedsføring. Mange benytter Facebook som kundeservice. Ønsker du å markedsføre deg og din bedrift på sosiale medier, så sørg for å være aktiv og til stede for kundene.

I nettsideløsningen Visma Webshop er det lagt til rette for bedret søkemotoroptimalisering. I tillegg kan du få online hjelp hvis du har spørsmål til videre utvikling. Visma tilbyr enkle, men proffe løsninger for både hjemmeside og nettbutikk særlig tilpasset små og mellomstore bedrifter.

Lykke til!

Mest populære