Slik bidrar Visma til kjærligheten

På «Alle hjerters dag» sprer vi kjærlighet på bloggen.  Hvorfor bidrar Visma til mer kjærlighet i verden? Hvorfor elsker vi Visma? Se på to spennende videosnutter.

Vi tillater oss å være pompøse og spre rundt oss med store ord akkurat i dag.

Få tenker på kjærlighet når de tenker på Visma Software. Men Administrerende Direktør Erlend Sogn har klart å finne gode grunner til at Visma bidrar til at det er mer kjærlighet i verden 😉

1: Ved at du blir mer effektiv, får du mer tid til å pleie kjærligheten.

2: Sømløse integrasjoner mellom ulike løsninger, gjør at du slipper å taste inn data to ganger. Det betyr at du slipper frustrasjon, og blir et mer avbalansert menneske med mer overskudd til de du bryr deg mest om.

3: Vi har løsninger i flere prisklasser. Du kan velge å investere større summer i avanserte løsninger, eller kanskje mindre og rimeligere løsninger er noe for deg. Penger spart, er penger tjent, og større utbytte kan bety flere romantiske middager med en du bryr deg om.

4: Du bruker mindre tid foran skjermen og få mer tid til å prate med dine kolleger. Kanskje kan kjærligheten blomstre på jobb.

5: Rapporter er tilgjengelig på nett med Visma Rapportering og Analyse. Det betyr at du slipper å mase på kolleger om å få seneste rapporter, og du slipper å sitte lange kvelder for å klargjøre rapporter. Dette gjør at du er mer blid og får mer tid med din kjære.

Visma Software får generelt litt for få kjærlighetserklæringer i hverdagen. Derfor har vi samlet inn litt kjærlighet i anledning «Alle hjerter dag». Spørsmålet jeg stilte var «Hvorfor elsker du Visma?». Se video!

About

Maia Håland jobbet med innholdsproduksjon på digitale flater i Visma Software.
Connect with Maia: