Skyhøy stemning på årets Visma Cloud Accounting ‘17 for regnskapsførere

Arrangementet er et viktig møtested for regnskapsførere som vil lære mer om mulighetene som finnes med Visma eAccounting

Torsdag 9. November var det duket av for årets Visma Cloud Accounting ‘17 som var den tredje i sitt slag. Aldri før har vi samlet så mange regnskapsførere til en heldag med fokus på Visma eAccounting og alle mulighetene med økosystemet rundt.

God stemning fra første stund

Med nesten fullsatt sal, var det ordentlig god stemning på Latter da Øyvind Loven, dagens konferansier, fikk over 300 regnskapsførere, integrasjonspartnere og Visma-ansatte til å svinge seg i salen før vi startet programmet.

Automatikk, maskinlæring og GDPR

Tema for dagen var “Hvordan utnytte automatikken og jobbe smartere?”. Vår energiske R&D direktør, Jostein Håvaldsrud, kickstartet dagens program ved å snakke om og “ufarliggjøre” maskinlæring – som har vært et buzzord det siste året. Vi fikk derfor både høre om og se hvorfor dette er så viktig for oss alle som hver dag enten jobber for at systemene skal bli enda smartere, eller som utfører jobbene sine i systemene.

Lars Ottersen, Data Protection Officer i Visma, tok deretter for seg GDPR og nye regler for personvern. Dette var det mange som uttrykte at de hadde vært usikre på, og med Lars sin gjennomgang var det mange som følte at de fikk svar på endel spørsmål knyttet til dette temaet.

Over 150 nyheter bare i år

Ole Hasven på Visma Cloud Accounting '17

Det har skjedd ekstremt mye spennende i Visma eAccounting i år. Faktisk så har vi lansert over 150 nyheter før vi har rundet november. Det er derfor ikke så lett å alltid henge med på hva som har kommet og hva som er i loopen. Det er ingen tvil om at Visma eAccounting er et komplett økonomisystem. Ole Hasven, Produktdirektør i Visma Mamut, tok oss derfor gjennom en liten reise på hva som har skjedd det siste året og hva vi kan forvente fremover. I tillegg kunne han fortelle at det kommer et nytt og bedre partnerprogram for regnskapsførere ved årsskiftet. Så med andre ord, det bare å glede seg!

Spennende lansering for regnskapsførere

Årets store nyhet for regnskapsførere, Visma Byrå Periode & År, hadde Roar Mokastet & Henrik Jacobs gledet seg veldig til å “avduke” denne dagen. De viste derfor frem vårt splitter nye, nettbaserte system for kontroller, sjekker, avstemming og årsoppgjør. Systemet er integrert med Visma eAccounting, og skal vi tro på tilbakemeldingene, så er det mange som gleder seg til å ta det i bruk!

 – Prøv Visma Byrå Periode & År gratis frem til 1. Mars 2018.

Vi avsluttet programmet som seg hør og bør med tips & triks i Visma eAccounting. Vår kjære kursholder, Frederik S. Sohlman, ga oss en dypdykk i funksjonaliteten, samt en rekke praktiske eksempler for en mer effektiv arbeidsdag. Frederik ga oss tips og triks i Visma eAccounting

I pausene var flere av våre spennende integrasjonspartnere på plass, for å kunne svare på spørsmål knyttet til integrasjoner og hvilke muligheter som finnes her.

Visma Cloud Accounting ’17 – en stor suksess og viktig møtested for regnskapsførere

Årets Visma Cloud Accounting ‘17 er utvilsomt en stor suksess skal vi tro alle tilbakemeldingene vi har fått! Det er derfor liten tvil om at arrangementet er et viktig møtested for regnskapsførere som vil lære mer om mulighetene som finnes med Visma eAccounting – og som ser potensialet med programmet blant sine kunder. Og som salgssjef Raimond Brekke avsluttet oppsummering av dagen med – fremtiden tilhører de forberedte!


Vi gleder oss allerede til neste år!

 

Trenger du hjelp til å flytte kunder over til Visma eAccounting? Kontakt oss, så hjelper vi deg

Ønsker du å bruke Visma eAccounting mer effektivt i ditt byrå? Meld deg på kurset “Visma eAccounting for regnskapsbyrå”

Vurderer du å ta i bruk Visma eAccounting for regnskapsfører? Bli med på gratis seminar.

0