Gå til hovedsiden

Arbeidshverdag i vater med skybasert regnskap

Som nyansatt i Realbygg Larvik AS erfarte Elisabeth Sjøblom raskt at regnskapsrutinene måtte bli enklere. Løsningen fant de i et skybasert regnskap.

Byggmesterfirma Realbygg Larvik AS forenklet regnskapsrutinene ved å bytte til skybasert regnskap
Arbeidshverdag i vater med skybasert regnskap

Klare krav til ny løsning

Tidligere benyttet firmaet daTax til regnskapet, et lokalinstallert program. “Når jeg ble ansatt som regnskapsfører og kontormedarbeider ble det for tungvint med én PC på deling. Vi så oss om etter et skybasert regnskap, og landet på Visma eAccounting.”

Elisabeth og de andre så på flere ulike løsninger, men hadde klare krav til hva de ønsket i en ny løsning. “Det skulle være lett å bruke, alt skulle ligge i skyen slik at vi ikke trengte å ta backup lenger, og sjefen og jeg skulle kunne jobbe samtidig uten at programvaren ikke hang med.”

Med Visma eAccounting kan flere jobbe samtidig i samme løsning og fra hvilken som helst PC, i tillegg til nettbrett og mobil – med enkel innlogging på nett. I tillegg lagres all data fortløpende i skyen, og jobben med manuell backup er dermed en saga blott.

Sømløst samarbeid med revisor i skybasert regnskap

“Noe av det vi er aller mest fornøyde med er brukervennligheten i programmet. Det er enkelt å navigere og finne frem, og programmet er alltid oppdatert”, forklarer Elisabeth. “I tillegg kan revisoren vår ha egen tilgang, noe som gjør det enklere ved revisjon enn med lokale løsninger”.

Om du ønsker å samarbeide med en regnskapsfører kan du enkelt gjøre dette i Visma eAccounting. Dere får begge tilgang til samme program, dere kan jobbe i det samtidig, og du kan selv velge hvor mye du vil gjøre og hvor mye du vil overlate til regnskapsføreren din.

Realbygg Larvik har også god nytte av integrasjonene Visma eAccounting tilbyr. “Integrasjonen med Altinn fungerer veldig bra, og sørger for at vi er helt sikre på at vi ikke fører inn feil tall”, fortsetter Elisabeth. Integrasjonen med Altinn er kun en av svært mange integrasjoner. Pr dags dato tilbyr Visma eAccounting over 1000 ulike integrasjoner, og økosystemet vokser fortløpende.

For et firma som driver i bygg- og anleggsbransjen er det også en spesiell funksjonalitet Elisabeth ønsker å trekke frem avslutningsvis: “Muligheten for å føre prosjektregnskap på en enkel måte. Det er viktig i vårt arbeid”.

Kan Visma eAccounting være noe for deg? Les mer og prøv gratis i 30 dager!

Mest populære