Sideoppdrag som konsulent på Ullevål sykehus

Hei alle sammen!

Jeg tenkte kanskje jeg skulle introdusere meg selv kort; Jeg heter Christopher, er utdannet sivilingeniør og jeg er også Management Trainee i Visma.

Jeg er så heldig å ha første prosjektperiode i Visma Unique, som selger løsninger mot offentlig sektor. I tillegg til å jobbe med rekruttering for hele Visma jobber jeg altså som prosjektleder for internprosjekt i Unique (som går ut på å kartlegge og analysere rutiner rundt bruk av systemer og datalagring), og jeg er også 2 dager i uken på et prosessforbedrings-prosjekt på Ullevål Sykehus. Så det er masse å henge fingrene i! Og det liker vi 🙂

Jeg sitter på økonomiavdelingen på Ullevål og det er rett ved helikopterplassen! I dag kom det et helikopter i full fart, og vi så en pasient ble trillet inn på sykehuset.

Jeg kommer tilbake til mer rundt min hverdag senere 🙂

Benjamin Aker works as a Web Consultant at Visma, bridging the gap between online communications, technology and design. With over 15 years' experience as a digital designer / developer in the advertising business, paired with a strong curiosity, he has a wide range of knowledge of different subjects that come in handy at Visma. Privately, Benjamin composes electronic music in various genres, loves photography and videography, and all things technical. 
Kontakt Benjamin: