Se fremtidens jobb-PC

Salgssjef i Samsung, Paal Anders Jansen, lover en «SMARTERE» hverdag på teknologifronten, både i arbeidslivet og privat.

–        Samsung ønsker å bryte ned barrierer mellom ulike produkter og ulikt type innhold, og på den måten skape en smartere, enklere og mer sammenkoblet hverdag for brukerne. På Visma Summit 6. september vil jeg gi en smakebit på hvordan Samsung har løst dette både for forbruker og bedriftsmarkedet, sier Paal Anders.

Visma Summit er Vismas største konferanse noensinne. Temaet er skytjenester, et tema som blir stadig viktigere for bedrifter å ta stilling til. Når du benytter skytjenester trenger du imidlertid en landingsplass, du surfer på nettet fra en PC, nettbrett eller mobil. Mens andre konsentrerer seg om utvikling av tjenestene på nettet, konsentrerer Samsung seg om utviklingen av hardware. Og til sammen åpner nettskytjenester og hardware for uante muligheter.

–        Teknologi kan gi deg en enklere hverdag både privat og på jobb.  Sentralt i dette står nettskyløsninger og smart teknologi som kopler produkter sammen og gjør det lett å dele innhold. For eksempel kan feriebilder sendes fra kameraet og vises på mottakerens TV – på noen få sekunder. Ny teknologi knyttet til nettskyen gir muligheter for økt samarbeid, effektivisering og bedre prosjektstyring – og gir tilgang uavhengig av tid og sted, sier Paal Anders.

Her er fremtidens jobbe-PC, sier salgssjef i Samsumng Paal Anders Jansen til Visma.  Han viser frem en liten sak. Mobilitet er en trend i arbeidslivet nå, og Samsung tror på at trenden vil fortsette.

Hvorfor er det viktig å vite noe om cloud og mulighetene der?

–        Cloud-løsningene gir mange nye og spennende muligheter. Som at du får tilgang til ditt digitale materiale fra hvor du vil, uten å være avhengig av en spesifikk PC eller servertilkopling. Alt som kreves er kopling til internett. Samtidig blir våre produkter stadig smartere, så vi har en svært spennende utvikling foran oss.

Hvor viktig blir cloud for bedrifter fremover?

–        Visma og andre har nok bedre innsikt enn oss om cloud-løsningene som benyttes av bedriftene i dag, men Samsung følger utviklingen tett. Vårt mål er å sikre at nettskyløsningene som benyttes skal oppleves brukervennlige på våre produkter.

Hva vil folk sitte igjen med etter å ha hørt deg på Visma Summit?

–        Forhåpentligvis kan vi inspirere tilhørerne til å se og lære mer om hvilke muligheter dagens teknologi og produkter gir bedrifter og private forbrukere. Utviklingen går raskt og jeg tror mange vil bli positivt overrasket når de hører om hvilke muligheter som finnes for en «SMARTERE» hverdag.
BYOD trenden er på fremmarsj. Stadig flere bedrifter satser på mobilitet og på at de ansatte bruker sine egne enheter når de jobber. Hvordan tror du denne trenden vil utvikle seg videre?

–        Bring your own device trenden er som du sier virkelig i fremmarsj, – og vi ser helt klart at denne trenden kommer fortsette. Samsung kommer til å utvikle og lansere mange spennende produkter i dette segmentet fremover.

Også pauseunderholdningen blir «SMARTERE». Her spilles angrybirds på storskjerm.

About

Maia Håland jobbet med innholdsproduksjon på digitale flater i Visma Software.
Connect with Maia: