Gå til hovedsiden

Målet er å være først, best og størst i regionen på Visma eAccounting

Regnskapsbyrået O M Regnskap AS har funnet sin vei med satsing på Visma eAccounting, integrasjoner og spesialtilpasninger for sine kunder. Målet er å være først, best og størst i regionen på Visma eAccounting.

Målet er å være først, best og størst i regionen på Visma eAccounting
Målet er å være først, best og størst i regionen på Visma eAccounting

Antall ansatte: 13
Tar regnskapsoppdrag i: Visma eAccounting og andre Visma-systemer
Virksomhetsområde: Regnskapsføring og økonomisk rådgivning. Satser spesielt på bransjene frisør og velvære, butikker og byggebransjen.
Nettside: www.om-regnskap.no

OM Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap som holder til i Kopervik sentrum på Karmøy. Selskapet ble etablert i 1981, og har gjennom 37 år i regnskapsbransjen hatt fokus på å bidra til verdiskapning hos kundene, samt tilby tilpassede tjenester og rådgivning etter kundens behov.

Effektiv samhandling med kundene var viktig i valget av løsning

Utfordringen før OM Regnskap AS tok i bruk Visma eAccounting var mangel på effektiv samhandling med kundene, hvor kundene ville gjøre en del av jobben selv. I tillegg var det vanskelig med integrasjoner som gjorde jobben manuell og dermed mindre effektiv.

Da regnskapsbedriften skulle velge ny løsning, var det derfor viktig for dem å analysere behovene med utgangspunkt i kundene de allerede hadde, samt å se på fremtidig kundeportefølje. Hvilke kunder ønsket OM Regnskap AS å ha et kundeforhold til? I tillegg til dette var det viktig for dem å ta hensyn til trender i markedet, utvikling i bransjen og ikke minst hvilke muligheter som lå i den teknologiske utviklingen. Parametere som funksjonalitet, brukervennlighet og integrasjoner var utslagsgivende i valg av løsning.

Kundene setter stor pris på at de nå slipper bekymring og stress rundt innlevering av mva.

“Vi sammenlignet mange ulike systemer i markedet basert på våre behov – og kundene våres behov. Vi kjenner godt til Visma, og har opparbeidet oss erfaring med flere av systemene opp gjennom årene. De siste årene har det i hovedsak vært Visma Business. Visma er store, og føles derfor som en trygg samarbeidspartner med muskler til å drive videre utvikling. I tillegg til dette, er Vismas ansatte som jobber med Visma eAccounting dyktige, serviceinnstilte – og ikke minst, de viste oss interesse», forteller Vibeke Sørensen, Daglig leder i O M Regnskap AS.

Målet er å være først, best og størst i regionen på Visma eAccounting

OM Regnskap AS har ambisiøse mål for satsingen sin, og mottoet er deretter. “Målet er å være først, best og størst i vår region med skikkelig satsing på Visma eAccounting”, sier Vibeke Sørensen.

Får gode tilbakemeldinger

Etter at OM Regnskap AS tok i bruk Visma eAccounting, kan kundene nå utføre mye av jobben selv – og dobbeltarbeid er historie.

“Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra kundene våre! Kundene setter stor pris på at de nå slipper bekymring og stress rundt innlevering av bilag. De gir også uttrykk for at det er mye mindre jobb med regnskapet enn før, og at det har blitt så enkelt at det nesten gjør seg selv. Vi blir både stolte og glade når kundene forteller at de nå kan følge med på driften, se hva de har tjent og enklere å ta action.”

Kundene setter stor pris på at de nå slipper bekymring og stress rundt innlevering av bilag.

Satser på integrasjoner og spesialtilpasninger for ulike bransjer

Vibeke forteller at OM Regnskap AS har investert ressurser i å få på plass integrasjoner og spesialtilpasninger for ulike bransjer. I første omgang har regnskapsbedriften rettet seg mot frisør- og velvære bransjen, bygg og anlegg og små butikker. Visma eAccountings åpne API har gjort det mulig å blant annet få på plass en spennende integrasjon med kassesystemet fra Easyupdate – noe som har ført til at O M Regnskap har mulighet for å tilby et unikt produkt til frisør- og velværevirksomheter, som en av sine utvalgte kundegrupper.

«Vi har gode erfaringer med spesialtilpasninger, og ser at det gir en form form for trygghet til kundegruppene vi retter oss mot. Ting tar tid, men vi har lært mye underveis og justert oss fortløpende.”

Blir lagt merke til

OM Regnskap AS er aktive i sosiale kanaler og bruker blant annet Facebook annonser og videosnutter for å nå ut til nye, potensielle kunder. De har også arrangert egne seminarer rettet mot spesifikke bransjer for å tiltrekke seg nye kunder, og har gode erfaringer med det.

“Vi er enige om å gi gass og gjøre det som må til. Alle bidrar med sitt, og engasjerte ansatte har blant annet spilt inn personlige opplæringsvideoer som vi har distribuert ut, noe som har ført til redusert tidsbruk på opplæring, og at kundene får opplæring når det passer best for dem”, forteller Vibeke.

Det handler om å definere mål og legge en strategi

Som mange andre fremoverlente regnskapsbyråer, så O M Regnskap AS mulighetene med omstillingen bransjen er inne i, og bestemte seg for å forholde seg til utfordringene det innebar.
De startet omstillingsprosessen med å vurderer hva de selv kunne få til – og hva de trengte hjelp med.

“Det handler om å definere noen mål og legge en god strategi. Man trenger ikke å finne opp kruttet på nytt. Det er hjelp å få – og den bør man benytte, men det krever handling”.

Fremtiden er lys

OM Regnskap AS ser stort potensiale i 2019, og mener at fremtiden med Visma eAccounting og skyløsninger er lys. I september var derfor hele O M Regnskap AS på besøk hos Visma for opplæring og relasjonsbygging, og det var definitivt noe som engasjerte de ansatte og motiverer til videre innsats.

«Vi ønsker å være det foretrukne regnskaps- og rådgivningsselskapet i vår region. Vi skal ha solide samarbeidspartnere og alltid levere våre kunder de beste løsningene. Med Visma på laget er dette mulig – og fremtiden er definitiv lys,» avslutter Vibeke.

OM Regnskap AS ble i 2019 kåret til Årets Partner av Visma eAccounting.

Ønsker du å vite mer om mulighetene med Visma eAccounting for ditt regnskapsbyrå? Les mer om løsningen her eller ta kontakt med en av våre rådgivere for en hyggelig prat!

Bli bedre kjent med Visma eAccounting for regnskapsbyrå: Se vårt introduksjonswebinar her.

Mest populære