Gå til hovedsiden

Samarbeidsforum

Visma selger Softwaren sin gjennom et partnerapperat. En partner er en tettere samarbeidsbedrift enn hva en forhandler er. I går var det Samarbeidsforum for partnerne her på Skøyen. Og det var jeg være med på.

Grefsenkollen

Lokal forankring er en del av strategien til Visma. Og i går kom daglig ledere og salgssjefer fra våre partnerbedrifter fra hele landet for å være med å diskutere og få høre om nye produkter, provisjonsmodeller, strategier osv. For meg var det veldig lærerikt å treffe masse folk som kjenner markedet svært godt. De har god innsikt i brukernes behov, som man kanskje litt for lett blir litt distansert fra.

Dagen ble avsluttet med 3-retters på Grefsenkollen, som det forøvrig spekuleres om kommer inn i Michelin-guiden. Var ikke feil det, nei 🙂

Grefsenkollen

Mest populære

  • Lønn på 1. og 17. mai

    Lønn på 1. mai og 17. mai

    På våren er det mange røde dager på kalenderen og i den sammenheng får vi mange spørsmål knyttet til arbeidstakers rett på lønn for disse «fridagene».

  • Dette er Lean

    Lean manufacturing er en produksjonsmetodikk for varer og tjenester som stammer fra Toyota Production System (TPS). Målet er å forbedre lønnsomheten ved å eliminere all bruk av ressurser som ikke bidrar til å skape verdi for sluttkunden. I Visma spiller lean en viktig rolle og vi jobber aktivt mot å etterleve prinsippene filosofien er bygget på.