Samarbeidsforum

Visma selger Softwaren sin gjennom et partnerapperat. En partner er en tettere samarbeidsbedrift enn hva en forhandler er. I går var det Samarbeidsforum for partnerne her på Skøyen. Og det var jeg være med på.

Lokal forankring er en del av strategien til Visma. Og i går kom daglig ledere og salgssjefer fra våre partnerbedrifter fra hele landet for å være med å diskutere og få høre om nye produkter, provisjonsmodeller, strategier osv. For meg var det veldig lærerikt å treffe masse folk som kjenner markedet svært godt. De har god innsikt i brukernes behov, som man kanskje litt for lett blir litt distansert fra.

Dagen ble avsluttet med 3-retters på Grefsenkollen, som det forøvrig spekuleres om kommer inn i Michelin-guiden. Var ikke feil det, nei 🙂

Grefsenkollen

Benjamin Aker works as a Web Consultant at Visma, bridging the gap between online communications, technology and design. With over 15 years' experience as a digital designer / developer in the advertising business, paired with a strong curiosity, he has a wide range of knowledge of different subjects that come in handy at Visma. Privately, Benjamin composes electronic music in various genres, loves photography and videography, and all things technical. 
Kontakt Benjamin: