Regnskapstall for 2012 snart komplett i Bizweb

I disse dager strømmer regnskapstallene fra 2012 inn til Bizweb. Siste frist for å levere regnskap til Brønnøysundregistrene er som kjent 31. august.

–        Vi så at i starten av juli kom det inn mange regnskap for 2012, og vi forventer en ny topp nå i september, sier Magnhild Asak Hagen, databaseansvarlig for Visma Bizweb.

Odd Roar Reppen, Regnskapsregisteret, Brønnøysundregistrene sier i en epost til oss:
«Regnskapsregisteret har per den 18. august mottatt 191 886 årsregnskap, og av disse er 172 743 godkjent. Totalt forventer vi å godkjenne ca. 255 000 årsregnskap i løpet av 2013, og tradisjonelt mottar vi 25 000 etter fristen (mange av disse kommer i løpet av september). Vi forventer å være ajour med saksbehandlingen av alle mottatte årsregnskap i slutten av uke 37.»

Etter at regnskapstallene er godkjent innlevert av Brønnøysundregistrene, så kontrollerer Bisnode Credit AS (tidligere Soliditet og Dun & Bradstreet) alle regnskapene før de kommer inn i Bizweb. Slik sikrer vi at de er konsistente, ikke inneholder logiske feil og dermed er av best mulig kvalitet. Vi forventer at de fleste regnskapene er inne i slutten av september.

Har du sjekket de nye tallene i Bizweb?

Kanskje ønsker du å finne de selskapene som gjør det bra innen ditt nedslagsfelt? Med de nye tallene fra Bizweb får du best mulig korrekte data om norske bedrifter.

Med BizSelect kan du blant annet finne alle selskap innen en bransje og/eller et geografisk område som f. eks

  • har et resultat over en million
  • har øket omsetningen med mer enn 10 %
  • har soliditet større enn 10
  • har total kapital rentabilitet større enn 5 %
  • har likviditetsgrad større enn 2

og mye, mye mer.

På jakt etter nye kunder eller leverandører? Bizweb hjelper deg å ta rett beslutning ved hjelp av oppdatert informasjon.

Prøv Bizweb gratis i 3 dager!

 

thumb-09_01_11-0260_rgb

 

 

Product Manager
Connect with Svein: