Rask fakturering med Visma eAccounting

Møt Randi fra Trøgstad, travel småbarnsmor med egen virksomhet! Randi Baastad Dahlbak etablerte enkeltpersonforetak Inne/Ute Service i 2012. Den travle småbarnsmoren driver sin virksomhet med renhold av private boliger på deltid samtidig som hun studerer bedriftsøkonomi. Med en hektisk hverdag i Indre Østfold var det viktig for Randi med et faktura- og regnskapsprogram som var enkelt å bruke samtidig som det gav henne full oversikt.

Rask fakturering, bankintegrasjon og e-faktura. Alle gode ting er 3!

randidahlbakinneuteserviceblogg

«Mye går av seg selv med Visma eAccounting, jeg lager raskt en faktura og sender den til kunden, når de betaler bokføres den automatisk i programmet. Jeg har også integrert programmet mot banken min, DNB. På denne måten blir alle innbetalinger avstemt med utestående fakturaer, greit å slippe dobbeltarbeid. Denne bankintegrasjonen er utrolig tidsbesparende og nyttig for meg, sier Randi.»

«Jeg har mange faste kunder som jeg fakturere en gang pr mnd. De betaler sine fakturaer i tide så jeg slipper heldigvis å benytte meg av funksjonen for purring. En nyhet i eAccounting nå er jo e-faktura, og det har et par av mine kunder etterspurt, derfor er jeg enda med fornøyd med systemet nå etter at den funksjonen ble mulig. Så på grunn av dette har kundene mine blitt enda mer fornøyd, og det er jo bra!»

 

Visma eAccounting – et trygt valg

Det var viktig å kommer raskt i gang med faktureringen og valget falt da på programmet Visma eAccounting. «I en tidligere jobb har jeg jobbet med Visma og det kjentes trygt å velge noe som jeg kjente litt til fra før.»

Nysgjerrig på hva Visma eAccounting kan gjøre for deg? Prøv gratis her!

 

0