Presentasjon

3 PC skjermer er en forutsetning på R&D

Ettersom Kjartan har satt et godt eksempel med en presentasjon av seg selv, følger jeg i hans fotspor med også en liten presentasjon av meg, hvorfor jeg valgte Visma, hvordan hverdagen min utarter seg, og hvilke forventninger jeg har fremover.

Jeg heter Anders Årdahl, akkurat fylt 27 år, siviløkonom fra handelshøyskolen BI med spesialisering i samfunnsøkonomi. Tidligere har jeg jobbet ett år i revisjonsbransjen, og motivasjonen min for å søke Visma ligger i erfaringene jeg tilegnet meg der. Mange økonomiprosesser tilfører en virksomhet lite verdi, ofte er de tungvinte, og altfor ofte eksisterer de kun fordi de alltid har eksistert og blitt institusjonalisert i virksomheten.  Visma arbeider for å gjøre disse prosessene brukervennlige, kostnadsbesparende og effektive for kundene gjennom bruk av gode økonomisystemer.

Mitt første prosjekt er på Research & Development avdelingen som utvikler programvaren i Visma. Som jeg skjønner (og har blitt innprentet av de ansatte i R&D? 🙂 ) må jo dette være plommen i egget.  R&D er en virtuell organisasjon, der den fysiske plasseringen til den ansatte spiller liten rolle i forhold til hvor vedkommende befinner seg i organisasjonen. For eksempel kan et prosjektteam ha medlemmer i Norge, Finland og Romania, der daglig kommunikasjon foregår via videokonferanser.  Prosjektet mitt i R&D avdelingen går ut på å vurdere hvordan vi skal  få en god oversikt over alle tredjeparts komponenter som brukes til utvikling av vår software. For noen uker siden var dette ukjente marker for en siviløkonom, men nå arter det seg gradvis som en naturlig del av hverdagen. Som Kjartan også har nevnt, ser jeg klart viktigheten av prosjektet mitt i organisasjonen, og det kjennes fint å lære så mye nytt, samtidig som det tilfører Visma verdi.

Forventingene mine fremover er masse ny kunnskap, interessante arbeidsoppgaver og bli kjent med nye mennesker i ulike roller.  Jeg håper at denne bloggen kan bli en fin arena der alle potensielle traineer der ute kan stille hauger av spørsmål til oss.

3 PC skjermer er en forutsetning på R&D

3 PC skjermer er et must på R&D

Vi snakkes!

Anders

0