Gå til hovedsiden

Presentasjon av tidligere Management Trainee

Da synes jeg det er på tide at en av oss tidligere Management Traineer presenterer seg i bloggen 🙂

Mitt navn er Kristine Vabø, og jeg er nylig ferdig med traineeåret i Visma. Utdannelsen min, MSc in Strategic Marketing Management, har jeg fra Handelshøyskolen BI Oslo og ESCP Paris (International Business Programme). Traineeåret i Visma, som er et spennende selskap i stadig vekst, gav meg en bratt læringskurve. Jeg fikk veldig varierte prosjekter som både sørget for jeg fikk lært mye nytt, i tillegg til å bruke min eksisterende kompetanse. Jeg har blant annet jobbet med et felles rammeverk for målinger av kundetilfredshet og innsamling av referansekunder, gjennomføring av konkurranseanalyse basert på kvalitative intervjuer med partnere som selger vår software, optimalisering av innkjøp, utarbeidelse av en tilbudsform til outsorcingskunder, og ikke minst rekrutteringsarbeid. Det er ingen tvil om at det å være Management Trainee gir man en unik posisjon i selskapet ettersom man får vist seg frem bredt og stiftet så mange bekjentskap på tvers av enhetene.

Jeg er nå storfornøyd med å ha begynt i Visma’s markedsavdeling for software-området. Arbeidsoppgavene mine omhandler alt fra utvikling av markedsmateriell, web-publisering og elektronisk kommunikasjon, gjennomføring av diverse salg- og markedsaktiviteter etc. Akkurat nå har jeg særlig fokus på lanseringen av vårt nye On Demand produkt, Visma Severa. Systemet kombinerer funksjonalitet for prosjektstyring, salgs- og kundeoppfølging og fakturering i en enkel applikasjon. Det er derfor spesielt godt egnet for tjenesteytende virksomheter som for eksempel media og reklamebyråer, konsulenter, teknisk support og advokater.

I tillegg jobber jeg en del med web og elektronisk kommunikasjon, som er et område Visma skal satse mye på i tiden fremover. Konsernets markeds- og kommunikasjonsavdeling skal også styrkes med flere nye medarbeidere. Stillingene er ikke lyst ut riktig enda, men følg med dersom dette kan være noe for deg. Det er også ønskelig at våre nye Management Trainee’s skal ha en mening om, og delaktig rolle i å utvikle Visma’s elektroniske kommunikasjon og webprofil. Jeg har derfor vært med på å starte et webprosjekt sammen med dem, hvor vi jobber med å kartlegge svakheter og definere de fremtidige mulighetene vi har.

I går var jeg innom VVS-dagene på vegne av markedsavdelingen ettersom Visma Contracting deltok. Visma Contracting er den enheten som representerer systemløsninger for rørlegger og elektrobransjen. Arrangementet foregår i Lillestrøm 20.-22. oktober. Her presenteres det siste innen teknologi og utvikling for bransjen med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon. VVS-dagene trekker nærmere 200 ustillere, og arrangeres i samarbeid med bransjeorganisasjonene. Messen besøkes av mange tusen fagfolk fra hele Norge, i tillegg til besøkende fra Europa, Asia og Amerika.

Så her var litt forskjellig om Visma og om meg! Hvis dere skulle lure på hvordan jeg ser ut, er det meg som er på bildet øverst, sammen med tidligere Management Trainee Sindre Holen Talleraas 🙂

Mest populære