Presentasjon av Mari Thormodsæter

Hei,

Mitt navn er Mari Thormodsæter, jeg er 27 år og er en av årets syv Management Trainees i Visma. I sommer var jeg Summer Intern, så jeg har allerede hatt en kort introduksjon og noen innlegg om sommerens prosjekter.

Opprinnelig er jeg fra Ås, men det er i Oslo jeg føler tilhørighet. Av utdanning har jeg Bachelor i Internasjonal Markedsføring og Relasjonsledelse fra Markedshøyskolen i Oslo, og en Master of Business Administration(MBA) med spesialisering i IT Management fra California Lutheran University, USA.

Mitt første prosjekt som Management Trainee omhandler cross sales. Som et stort selskap med flere divisjoner og selskaper på tvers av flere land er det enorme muligheter for cross sales i Visma. Det er et utrolig spennende prosjekt som omfavner mye, og det er en fin måte å få oversikt over Visma som helhet. Arbeidsoppgavene er svært varierte og inkluderer alt fra møtevirksomhet i alle de respektive landene, oppfølging av salgsledere, utvikling av manualer, opplæring i prosjektstyringsverktøy, event planlegging og gjennomføring og mye mer. Dette er et prosjekt som ikke skal avvikles når min tid er ferdig, men det er en prosess som til enhver tid vil ha en ansvarlig Management Trainee.

Jeg er veldig fornøyd med tiden min i Visma så langt og føler det er svært lærerikt i tillegg til at jeg får benyttet min bakgrunn.

0