Gå til hovedsiden

Slik får du orden på faktureringen – gratis guide

Noe av det du bør prioritere høyest når du fører ditt eget regnskap er to områder – få ut dine fakturaer så raskt som mulig, og betal avgiftskrav fra myndighetene i tide. Derfor er det svært viktig for deg som fakturerer dine kunder å få orden på faktureringen.

Få orden på faktureringen
Slik får du orden på faktureringen – gratis guide

 

Gode rutiner for fakturering er grunnleggende for lønnsomheten

Avgiftskrav fra myndighetene er viktig slik at du unngår dyre gebyr- og rentekrav. Det å få pengene fra dine kunder er dog det viktigste. Den selvsagte konsekvensen av somle med dette er at bankkontoen din går tom og du havner i likviditetsproblemer. Men det kanskje mange ikke er klar over er at for hver dag du venter med å sende ut en faktura, øker sannsynligheten for at den aldri blir betalt.

Med et nettbasert fakturaprogram har du muligheten til å fakturere når og hvor som helst. Du trenger ikke å vente til du kommer til kontoret. En etablert tjeneste tar seg av utformingen av fakturaen. Dermed er du sikret at alle pålagte elementer er med.

For noen år siden ble det for øvrig lovfestet at du som hovedregel skal sende faktura for levert vare eller tjeneste senest en måned etter levering.

 

Slik får du orden på fakturering

Ønsker du å lære mer om:

  • Kravene til fakturaen
  • Oppfølging av fakturaen
  • Kvalitet på bilagene
  • Kreditnota
  • Salg til offentlige virksomheter?

Last ned vår gratis guide Slik får du orden på faktureringen og på kontroll på fakturering!

 

 

 

Mest populære