Opptellingen ferdig

En av høstens begivenheter er over. Stoltenberg fortsetter som statsminister, Jensen fortsetter å kjefte på Venstre og Sponheim må forberede seg på å gå hjem igjen. Da Oslo Børs åpnet i dag var det som en hvilken som helst annen dag, og for deg og din bedrift ville du nok ikke merket store forskjeller uansett utfall. De forskjellene må du få til selv!

Temaene kan gjerne være de samme: Kompetansesamfunn. Kvalitet på tjenester. Trygghet og kriminalitet. Pengebruk. Valgmuligheter. Miljøtiltak. Oljeboring i nord.

Med unntak av konsekvensene av oljeboring er dette faktisk temaer som burde oppta deg når du vurderer IT-tjenester.

Du burde tenke på om IT-avdelingen din har den samme spisskompetansen som en profesjonell driftsleverandør. Du burde tenke på tilgjengelighet og kvalitet på IT-løsningene. Du burde tenke på hva som skjer om noen stjeler serverne deres. Du burde tenke på hvordan bedriften din kan ta i bruk utstyr til titalls millioner. Du burde tenke på hvordan du kan få tilgang til ny software. Du burde tenke på at serverene dine bruker unødvendig strøm 80% av tiden. Du burde, litt avhengig av hvor og hva du jobber med, ta deg en velfortjent kaffepause og overlate miljøutredninger i nordområdene til ekspertene.

Vil du snakke med en driftsleverandør som har 40 spesialiserte fagfolk? En driftsleverandør som sørger for at du slipper å oppgradere servere? En driftsleverandør som passer på dataene dine som det var gull?

Uavhengig av hvilke økonomisystem du har kan det være verdt å ta en telefon til Visma eller sende en mail til asp@visma.no. Skulle du tilfeldigvis kjøre Visma Business, Global eller et annet Visma-system vet du hvor du finner verdens beste driftere av akkurat de systemene!

0