Oppsummering av sommerjobben

Tiden har flydd av gårde og sommerenjobben hos Visma Consulting begynner nå å nærme seg slutten. Når man ser tilbake på veien man har tilbakelagt er det utrolig mye spennende som vi har vært så heldige av å få oppleve. Det hele begynte med invitasjon til sommerfesten, hvor Situp-bandet ble avduket og avholdt sin første offisielle konsert til stor begeistring blant publikum. Vi sommerstudentene ble inkludert fra første stund og fikk en unik mulighet til å mingle blant ansatte.

Folk hadde gått mann av huse for å få med seg denne begivenheten og mange hadde i tillegg trykket opp plakater. Her tre av sommerstudentene, Jonas, Hilde og Haakon.

 

Fotballkamp på Kontraskjæret

 

Håvard hadde bursdag!

 

Sol og fint vær ble utnyttet med en delikat utelunch

 

Sommerstudenter fikk være med på cageball og var åpenbart slitne etterpå.

 

.NET-gjengen kjører kombinert retrospekt, teambuiling og lønningspils!

 

På andre lønningspils ble det spilt shuffleboard med konsulenter fra Visma.

 

Teambuilding med Gocart!

 

Pallen

 

Sommeren ble avsluttet med en hyggelig middag på Olivia og standup på Latter etterpå, med Tommy Steine som konferansier. En utrolig artig kveld!

 

Standup på Latter

Standup på Latter

 

Standup på Latter

 

Standup på Latter

Sommeren har gått alt for raskt og vi ønsker å takke for en fantastisk sommerjobb. Vi har hatt det utrolig artig, fått et stort innblikk og utfordringer i spennende teknologi og metodikker og blitt kjent med en gjeng fantastiske mennesker. Takk for oss!

Mer informasjon om Summer Internship i Visma Consulting

0