Opp i skyene med nettbasert regnskap

Økonomistyring var en utfordring i Tynset Flyklubb, og de trengte en bedre løsning for å holde kontroll på økonomien. Svaret ble et nettbasert regnskap.

Tynset Flyklubb ble stiftet i 1938, og er en av Norges eldste flyklubber.
Klubben er en forening av flyinteresserte med flyging og skolering med småfly og modellfly som hovedinteresse. Hovedaktivitetene i klubben består av drift av selve klubben, dugnader, flyging og skolering, samt brann og SAR flyging. Som for mange idrettslag var økonomistyring en utfordring, og Tynset Flyklubb hadde et behov for en bedre løsning for å holde kontroll på økonomien. Svaret fant de i et oversiktlig og nettbasert regnskap.

Nettbasert regnskap tilpasset idretten

Etter å ha vurdert flere løsninger landet klubben på Smart Klubbøkonomi, en økonomiløsning tilpasset idretten levert i samarbeid mellom Visma og Norges Idrettsforbund. Smart Klubbøkonomi kombinerer regnskapsprogrammet Visma eAccounting med Norges Idrettsforbunds egen løsning for administrasjon av idrettslag – KlubbAdmin.

Kasserer i Tynset Flyklubb, Rune Brekken, forteller om prosessen: “Vi hadde behov for et enkelt og billig regnskapsprogram. Det var viktig for oss at systemet skulle være nettbasert, rimelig, oversiktlig og enkelt i bruk. Vi vurderte flere regnskapsprogrammer, men valgte Visma eAccounting fordi det dekket våre behov, hadde god support og var enkelt å bytte til.”

 

Gode koblinger til nettbank, Vipps, iZettle & KlubbAdmin

Tynset Flyklubb har nå kommet godt i gang med Visma eAccounting, og er veldig fornøyd med hvordan løsningen har effektivisert deres regnskapshverdag. Rune utdyper: “Visma eAccounting er veldig enkelt og oversiktlig. Vi har satt opp kobling med vår nettbank og bruker Visma AutoInvoice for elektronisk sending og mottak av faktura. Vi har også koblet Visma eAccounting til både Vipps Regning, iZettle og KlubbAdmin. Dette sparer oss masse tid.” Rune påpeker også at de har fått god hjelp fra Visma eAccounting support, og at de har fått masse utbytte av å bruke Visma Community, som er en møteplass for alle Visma-brukere. Her kan brukeren holde seg oppdatert med brukertips, informasjon og nyheter for Visma eAccounting.

“Vi er veldig godt fornøyd med Visma eAccounting som gjør det enklere for idrettslag og foreninger”, avslutter Rune.

Kan Visma eAccounting være noe for ditt idrettslag? Les mer om Visma eAccounting for idrettslag.
Om du vil vite mer kan du også melde deg på gratis webinar.

0