Norske bedrifters utfordringer i 2013

Økende kostnader, et internasjonalt marked med vikende etterspørsel og et avventende norsk marked. Er du effektiv nok til å gjøre suksess i 2013?

Norske bedrifter kommer også i år til å se en fortsatt økende kostnadsmasse, spesielt grunnet et kommende lønnsoppgjør.

Dette skaper behov for effektivitetsforbedringer. Nettbaserte løsninger innen økonomi, kundebehandling og personalhåndtering vil være med på å realisere den effektivitetsforbedringen som må til for å opprettholde lønnsomhet og vekst.

Stadig flere norske bedrifter ser at de kan få effektivitetsgevinster fra nettbaserte tjenester. Visma lanserer flere og flere tjenester som ikke bare handler om økonomistyring. Både innen CRM og HR området finnes det mange muligheter til forbedringer, og vi kommer ta ytterligere grep om dette markedet i  2013.

Samtidig som vi øker trykket ytterligere på SaaS-området i 2013, har vi respekt for våre eksisterende kunders investeringer i de løsninger de nå har.  Visma.net vil i 2013 fremstå som en mer komplett forretningsløsning for både store og mellomstore bedrifter. For bedriftsledere rundt om i Norge handler det om mer enn noen sinne å se hvordan ny teknologi og nye løsninger kan styrke deres bedrifts konkurransekraft. Med Visma kan bedrifter kombinere det beste av nettbaserte og tradisjonelle teknologier.

I videoen under ser du meg og konserndirektør i Visma, Øystein Moan, diskutere Vismas planer for 2013.

Er du klar for å flytte fullstendig til skyen?

Sjekk ut Visma.net, en komplett løsning i nettskyen!

Liker du å ha jordbaserte økonomisystemer, og vil heller bygge på med nettbaserte løsninger der det lønner seg?
Da anbefaler jeg blant annet disse produktene:

Sjekk ut Visma Severa, timeregistrering online!

Visma Bizweb gir deg oppdatert informasjon og nyheter om norsk næringsliv!

About

Erlend Sogn er administrerende direktør i Visma Software. Erlend har jobbet i Visma i over ti år, og har tidligere erfaring fra en rekke lederstillinger innen Tele & IT-bransjen.
Connect with Erlend: