Gå til hovedsiden

Hvem tar gull i verdens første NM i Visma.net?

Ja!! Gamification begynner å bli alvor. Nå kan du leke deg hele veien til et nytt, gratis ERP-system. Meld deg på og vinn Visma.net her!

NM i Visma.net
NM i Visma.net

Vi kan trygt si at gamification, e-sport og ERP-system er tre ord som sjelden har kommet i samme setning. Dét er i ferd med å endre seg. Samarbeidspartneren vår, Cloud Connection, arrangerer verdens første NM i Visma.net! Men hva betyr egentlig det?

Hva er NM i Visma.net og hvordan fungerer turneringen?

Cloud Connection er samarbeidspartner av Visma. Det er de som leverer Visma.net – og også de som arrangerer konkurransen. NM i Visma.net går ut på at du «spiller» deg gjennom utvalgte moduler, ulike scenarioer og lærer deg Visma.net-systemet ved å klikke deg rundt.

Fra og med du melder deg på, kan du spille så mye og ofte du vil, og sanker poeng underveis. Jo mer du spiller, desto flinkere blir du – og flere poeng får du.

Meld deg på turneringen hos Cloud Connection her

Spill så mye du vil før 18. oktober

Mandag 18. oktober 2021 stenger spillet, og går blir de ti beste spillerne videre til den store finalen. Obs! Hvis flere spillere i topp ti er fra samme bedrift, er det bare den beste spillerne av disse som går videre. På den måten får vi plass til ti ulike bedrifter i finalen. Disse ti finalistene skal kjempe om å vinne den gjeve tittelen «NM i Visma.net» i en livesendt finale torsdag 28. oktober 2021.

Tre unike premier står på spill

Dette er første gang sluttbrukerene ute i markedet får mulighet til å prøvekjøre Visma.net ERP ned til systemets aller minste detalj. Samtidig stikker vinnerne av med ganske kul premie, om vi får si det selv:

1. premie

  • Gratis implementering av Visma.net ERP (verdi inntil 200.000 kroner)
  • 12 måneders fri bruk av Visma.net ERP for så mange brukere dere vil (verdi inntil 100.000 kroner)
  • Fri bruk av Attensi for opplæring av ansatte

2. premie

  • Gratis implementering av Visma.net ERP (verdi inntil 100.000 kroner)
  • 6 måneders fri bruk av Visma.net ERP for så mange brukere dere vil (verdi inntil 50.000 kroner)
  • Fri bruk av Attensi for opplæring av ansatte

3. premie

  • Gratis implementering av Visma.net ERP (verdi inntil 50.000 kroner)
  • 3 måneders fri bruk av Visma.net ERP for så mange brukere dere vil (verdi inntil 25.000 kroner)
  • Fri bruk av Attensi for opplæring av ansatte

*Dere betaler selv for ansatt-, bank- og fakturatransaksjoner.

Dette sier Cloud Connection om konkurransen

«Vi vet at Attensi er det råeste e-læringssystemet. Visma.net ERP er det kuleste økosystemet – og i kombinasjon tar vi læring til et helt nytt nivå for avansert ERP!

Det er nemlig på tide å vise Norge hvordan gamification både kan effektivisere og drastisk øke fortjenesten til forretningssystemer, og ikke minst gjøre opplæring og onboarding til nettopp det: en lek. 

Vi i Cloud Connection er dødsklare for arrangere Norges første NM i Visma.net ERP for å spre det glade budskap om at gamification, e-sport og ERP nå brått blir én side av samme sak.»

Yes! Meld meg på turneringen hos Cloud Connection

Mest populære