Nettbasert regnskapsprogram? Ja visst forenkler det din økonomiske hverdag!

Øystein Helvik valgte Visma eAccounting til sitt faktura- og regnskapsprogram da han var opptatt av å få et program som var enkelt å bruke og som skulle forenkle hans økonomiske hverdag.

Nettbasert regnskapsprogram som gir enklere hverdag

Helvik valgte Visma eAccounting til sitt faktura- og regnskapsprogram da han var opptatt av å få et program som var enkelt å bruke og som skulle forenkle hans økonomiske hverdag.

«Jeg har fått 100 % oversikt over økonomien fra faktura og innkjøp, til skatt og moms.»

At programmet var nettbasert var også avgjørende, da Helvik ofte er ute på oppdrag og kan ha tilgang til nyttig bedriftsinfo uansett hvor han måtte befinne seg. Han har også glede av mobil-appen som finnes i programmet.

«Programmet har en enkel bilagsføring og det er veldig praktisk
med ferdige utfylte skjemaer for årsregnskap som jeg sender
direkte til Altinn.»

Fakturering og regnskap er funksjonene som blir mest brukt i det daglige. Helvik fakturerer sine kunder og sender fakturaen via mail.

Kanskje Visma eAccounting kan forenkle din bedrifts økonomiske hverdag også? Prøv gratis i dag!

Mest populære

  • Analyse av kundetilfredshet

    Hvordan måle og analysere kundetilfredshet?

    Kundelojalitet og kundetilfredshet er noen av de sterkeste driverne for lønnsomhet. Samler man inn data for å måle kundetilfredshet i selskapet, kan man enkelt skape seg innsikt og kunne ta beslutninger raskt, ved hjelp av datavisualisering. 

  • Planlegge arbeid og turnus

    Høytidsturnus – hvordan er reglene?

    Nå er det igjen på tide å tenke på helligdagsturnus. Høytider betyr normalt mye for de ansatte, og det er viktig med en lovlig turnus de fleste er fornøyd med.