Nå kan du ha CRM-systemet i lomma

Med Visma SuperOffice Pocket kan du ha CRM-systemet tilgjengelig på enhver smart-telefon. Den tyske organisasjonen Initiative Mittelstand kåret nylig SuperOffice sitt Pocket CRM-system til topp 20 IT app i 2012.

– Mange som jobber med salg og kundebehandling er stadig på farten. Da er det gjerne mobil og tablet man har tilgjengelig. Derfor er det viktig for oss å kunne tilby et CRM system som man kan ha med seg, sier Julie Grønlund. Hun er Product Manager for Visma SuperOffice.
Innovasjon, verdi og egnethet for SMB-bedrifter var blant grunnene til at Visma SuperOffice Pocket ble kåret til topp 20 app. Hvert år velger en jury på 100 personer de beste it produktene innen 40 kategorier.

– Denne appen har vunnet flere priser. Den har et utrolig godt brukerdesign, forklarer Julie.

På bildet: Julie Grønlund, Product Manager for Visma SuperOffice.

Med Visma SuperOffice Pocket får man tilgang til hele firmaets CRM database.
– Det er en app som gir online tilgang til ditt CRM system via din mobil. Det betyr at den har et grensesnitt som en mobil-app, men at du har tilgang til viktige funksjoner.  Du kan for eksempel slå opp i kunderegisteret, registrere ny info, hente ned aktiviteter og dokumenter, og sjekke din og kollegaers tidsplaner, forklarer Julie.
Appen fungerer på iPhone, iPad, Android, Symbian, BlackBerry og enkelte versjoner av Windows Mobile.
– Og det fungerer både for de som har SuperOffice online og de som har lokalt installert SuperOffice, forklarer Julie.

Se så romantisk hverdagen kan bli, når man har full kontroll på alt som er jobbrelatert.

Har jobbet som journalist, samt vært med på oppstarten av et IT-selskap i Silicon Valley. Jobber nå med innholdsproduksjon for Visma i digitale kanaler.
Kontakt Maia: