Mouna tester Situp!

Nytt år nye muligheter er det mange som sier, jeg tenkte hvorfor ikke og takket ja til å teste ut alle aktivitetsgruppene i bedriftsidrettslaget vårt «Situp».

Bedriftsidresslaget i Visma Consulting består av 16 aktive grupper:

Cageball, Tur, Helsestudio, Barrys Bootcamp,  Racketsport, Innebandy, Kultur, Hyttetur, Klatring, Kondis, Holmenkollstafetten, Kajakk, Spill, Band, Familie, basketball og Ski

Den første jeg testet var Barrys Bootcamp. Denne uken sto Cageball for tur.

Siden vi er nyskapende og henger med i tiden vil jeg fremover vlogge og ikke blogge, så under ser dere filmene. Følg gjerne med på filmene som kommer utover året! Jeg kan love dere litt latter da jeg hverken har koordinasjon, kondisjon, tålmodighet eller guts (sånn type tøff og elsker høyder etc!)

Ønsk meg lykke til da!

Xoxo Mouna i HR

                             

 

 

Mouna Arntsen Benounis jobber som rekrutteringskonsulent i Visma Consulting. Mouna er ansvarlig for rekruttering/headhunting av erfarne konsulenter via kanaler som LinkedIn, annonsering samt behandling av direkte søknader. Mouna startet i Visma i 2011, men gikk over til Visma Consulting i juni 2014.
Kontakt Mouna: