Lønn Update – Oppgjøret nærmer seg

Høsten er her og årsavslutningen nærmer seg bokstavelig talt med stormskritt. Tradisjonen tro arrangerer Visma Kompetansesenter Lønn og HR årsoppgjørskurset Lønn Update. I år arrangeres Lønn Update 25 ganger i 18 byer.

Lønn  Update består av to valgfrie dager. Dag 1 består av en gjennomgang av regler knyttet opp mot lønnsinnberetningen, og dag 2 består av en gjennomgang av Visma Lønn/Visma Avendo Lønn. De som deltar får en god oppdatering både på gjeldende regelverk og ikke minst hvordan lønnsinnberetningen gjennomføres i lønnssystemet.

For mange er Lønn Update et «must» som en forberedelse til årsoppgjøret!

Etterutdanning: Nytt av året er at også dag 2 (systemdagen) gir timer i forhold til godkjenningsordningene for regnskapsførere og revisorer!

Finanstilsynet har åpnet for og at kurs i lønns- og regnskapsprogrammer kan gi etterutdanning. I tillegg kan kurs i lønns- og regnskapsprogrammer omfattes av andre fagområder.

Deltakelse på Lønn Update oppfyller disse kravene til etterutdanning.

Tormod Johansen jobbet som juridisk rådgiver i legal-avdelingen i Visma Software. Han er utdannet skatterevisor fra Skatteetatskolen i Oslo, og har jobbet med kontrollvirksomhet i Skatteetaten i flere år. Han har lang fartstid i Visma, hvor han jobbet med lønn og skatt som spesialområde. Jobben bestod i hovedsak av support til Visma sine kunder og en utstrakt kursvirksomhet, i tillegg til å skrive artikler og oppdatere Visma sine oppslagsverk på lønnsområdet.
Connect with Tormod: