Gå til hovedsiden

Larvik Regnskapsbyrå tar steget opp i skyen med Visma eAccounting

Larvik Regnskapsbyrå AS skal modernisere kontoret totalt – og med det satse fullt på Visma eAccounting!

Ung jente med en romrakett på ryggen
En ung jente kledd i forretningsantrekk ser på avstand mens hun har på seg en rakett festet til ryggen og en flyvende hette og vernebriller.

Overgangen til nettbaserte regnskapstjenester

For Larvik Regnskapsbyrå har reisen med Visma eAccounting vært enormt spennende. Alt fra å få de ansatte til å endre sin måte å jobbe på, men også å få kunder til å endre måten de har samarbeidet på i alle år. Larvik Regnskapsbyrå står midt oppi et generasjonsskifte, dette merker de også på kundene som nå kommer til dem for hjelp og veiledning. Kundene som ønsker Visma eAccounting er gjerne yngre til sinns, og finner Visma eAccounting og teknologien rundt programmet veldig spennende.

I tillegg til Visma eAccounting, benytter regnskapskontoret også Visma Økonomioversikt for sine kunder. Både kunder og de ansatte i byrået finner det tidsbesparende å gå bort fra den gamle PDF-rapporten, som både tar tid og er statisk.

“Det beste med Visma Økonomioversikt er at man kan drille seg ned på konto og bilagsnivå i rapportene. Visma Økonomioversikt gir også en bedre oversikt for kundene våre.”

Automatikk og brukervennlighet topper listen

Da Larvik Regnskapsbyrå skal velge ut tre ting de spesielt setter pris på med Visma eAccounting, kommer en ikke utenom at det er smart regnskap – helt enkelt. Det er utrolig enkelt å komme i gang med de smarte løsningene som smartscan, hvor en scanner kvitteringer og regninger direkte inn i programmet ferdig tolket, eller EHF (elektronisk fakturering). Integrasjoner er i tillegg utrolig enkelt og tidsbesparende. I dag kjører Larvik Regnskapsbyrå bankintegrasjon på alle kunder som har mulighet å integrere banken sin! Til slutt setter kundene også stor pris på fakturamodulen i Visma eAccounting, som er utrolig enkel å både forstå og lære bort.

Alt i alt konkludere Larvik Regnskapsbyrå med at det er mindre manuell behandling i Visma eAccounting, sammenlignet med andre lokalt installerte programmer!

Høydepunkter fra året som har gått

For Nils og Anita var ett av høydepunktene for året som gikk, årets hotteste arrangement for regnskapsførere, nemlig Visma Cloud Accounting. Hvor regnskapsbyråer fra hele landet får presentert nyheter og andre spennende funksjoner i Visma eAccounting, på Latter i Oslo. Et annet høydepunkt var da de selv holdt et kundeseminar for sine kunder i Visma eAccounting med veldig engasjerte deltakere.

“Det var utrolig gøy å få med seg hva som rører seg i Visma eAccounting på Visma Cloud Accounting.”

Etter å ha jobbet i Visma eAccounting i tre år, ser ikke Larvik regnskapsbyrå seg tilbake. De er ikke helt i mål, men gleder seg til fortsettelsen. Nils og Anita anbefaler alle regnskapskontorer å hoppe i det, og satse i skyen med Visma eAccounting!

Ønsker du å vite mer om mulighetene i Visma eAccounting? Se vårt webinar om digitalt samarbeid i Visma eAccounting helt gratis, eller kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig prat!

Mest populære