Gå til hovedsiden

God "Lag en forretningsplan"-måned!

En solid forretningsplan er vesentlig for å lykkes, både for nye og gamle foretak. Og desember er nasjonal «Lag en forretningsplan»-måned!

Kickstart dine nyttårsforsetter og lag en forretningsplan nå!
God nasjonal «Lag en forretningsplan»-måned

En solid forretningsplan er vesentlig for å lykkes

Alle foretak, både nye og gamle, trenger en forretningsplan. Enten ditt foretak er i startgropen, søker finansiell støtte for utvidelse eller forbereder enda et år med vekst, er en solid forretningsplan vesentlig for å lykkes.

I dag er konkurransen sterkere enn noensinne, og mange foretak mislykkes fordi de aldri har tatt seg tid til å lage en ordentlig forretningsplan. Uten den er det vanskelig å styre foretaket mot suksess, eller ta beslutninger som hjelper foretaket til å utvikle seg mot sitt ultimate sluttmål.

En forretningsplan kan bidra til å avklare viktige beslutninger. Desember er en måned spekket med viktige avgjørelser og planlegging, så når du først omfavner all den planleggingen som denne årstiden fører med seg, bør du også omfavne og feire den nasjonale «Lag en forretningsplan»-måneden.

Her er 3 tips:

3 måter å feire «Lag en forretningsplan»-måneden

  1. Lag en forretningsplan. Den beste måten å feire «Lag en forretningsplan»-måneden er rett og slett å lage din egen forretningsplan. Som mange andre nye bedriftseiere, synes du kanskje at hele ideen er litt skremmende. Det finnes imidlertid mange modeller på nettet som du kan følge for å komme i gang.
  2. Kickstart dine nyttårsforsetter. «Lag en forretningsplan»-måneden er en god mulighet til å kickstarte dine nyttårsforsetter. Ikke vent til nyåret før du begynner å forberede det kommende året. Feir ved å være tidlig organisert. Dette vil gi deg et forsprang på alle dem som gjør forretningsplanleggingen til en del av sine nyttårsforsetter.
  3. Dra nytte av skattefordeler. Hvis din skatteperiode følger kalenderåret, er desember den siste muligheten for å sikre at du får fullt utbytte av skattefradragene. Feir ved å arbeide med din forretningsplan og sikre at du har trukket fra alle fradragsberettigede utgifter i budsjettet. På den måten går du ikke glipp av viktige skattemessige besparelser i år.

Desember er en måned spekket med avgjørelser og planlegging, så siden du allerede er i planleggingsmodus, bør du dra nytte av det og la det gjelde også for foretaket ditt. Det vil sikre deg en god start på det nye året.

God nasjonal «Lag en forretningsplan»-måned!

Mest populære