Gå til hovedsiden

Unngår tette rør i regnskapet ved å koble regnskapsprogram til planleggingsverktøy

Jobb mer effektivt ved å koble regnskapsprogram til planleggingsverktøy for håndverkere. Bare Rør AS forenklet hverdagen ved å koble faktura- og regnskapsprogrammet Visma eAccounting til planleggingsverktøyet Entré Office.

Få en mer effektiv hverdag ved å koble regnskapsprogram til planleggingsverktøy for håndverkere.
Bare Rør AS forenklet hverdagen med Visma eAccounting ved å koble regnskapsprogram til planleggingsverktøy for håndverkere.

Hvem: Bare Rør er en rørleggerforretning som driver med VVS- og rørleggertjenester innen nybygg, hus, hytter og industri. De leverer alt fra tjenester til utstyr og innredninger. Deres motto er: “Vi holder tett”.
Ansatte: 3
Etablert: 2017
Nettside: www.bareror.no

Effektiv hverdag med systemer som snakker sammen

Bare Rør er som håndverkere flest mye på farten, og er opptatte av å bruke tiden sin mest mulig fornuftig. Derfor var det viktig ved oppstarten av bedriften å velge systemer som gjorde hverdagen enklere og mer effektiv. For Bare Rør falt valget på Entré Office fra Håndverksdata som feltverktøysløsning og Visma eAccounting som regnskapsprogram – to løsninger som snakker med hverandre.

Anne, regnskapsansvarlig i Bare Rør, forklarer valget: “Vi bruker Entré Office til planlegging, ordre, timeregistrering og fakturering. Vi er fornøyde med at løsningen gjør at vi sparer tid på administrative oppgaver og at våre arbeidere kan jobbe i systemet mens de er ute i felten. Til alt innenfor regnskap og lønn benytter vi Visma eAccounting. Programmet fungerer utmerket for oss som skybasert løsning, og er både brukervennlig, profesjonelt og rimelig.”

Koble regnskapsprogram til planleggingsverktøy gir store fordeler

Anne forteller videre at en viktig årsak til at de valgte Visma eAccounting og Entré Office var den sømløse integrasjonen mellom løsningene. “Systemene snakker sømløst sammen slik at vi automatisk får informasjonen vi trenger fra Entré Office lagt inn i Visma eAccounting. Det sparer oss både tid og penger.”

Integrasjonen er bygd opp slik at arbeidet utføres blant de ansatte ute i felten i Entré Office, og når arbeidet er sluttført overføres dataene automatisk over til Visma eAccounting. “Visma eAccounting integrert med Entré Office har gjort hverdagen vår både enklere og mer effektiv, akkurat som vi ønsket da vi skulle velge forretningssystemer”, oppsummerer Anne.

Ideell kombinasjon av løsninger for håndverkere

Arnfinn Revelsby fra Håndverksdata forteller om fordelene med integrasjonen: “Begge systemene er skybaserte og har enkle grensesnitt som gjør terskelen for å komme i gang lavere. Entré Office er bygget av, og for, håndverkere for praktisk lagring av data og ordre-/informasjonsdeling på byggeplassen, mens Visma eAccounting både automatiserer og sikrer regnskapet på enkleste måte.” Arnfinn forteller at løsningen er midt i blinken for små og mellomstore håndverksbedrifter som ønsker en enkel, men samtidig komplett administrasjon av sin virksomhet, til en lav kostnad. “Det er en glimrende match”, oppsummerer Arnfinn.

Integrasjoner til regnskapssystemet blir stadig viktigere

Visma opplever en økende etterspørsel og interesse for integrasjoner med regnskapssystemer. Prosjektleder i Visma, Mikkel Røed, forteller: “Bare i 2018 integrerte over 25 ulike forretningssystemer seg med vårt nettbaserte regnskapsprogram Visma eAccounting. Stadig flere bedrifter ser den enorme gevinsten som ligger i å integrere sine forretningsløsninger. Både med tanke på å spare tid og penger, men også for å få større verdi av sine kundedata, som igjen gjør at man kan ta bedre beslutninger. Med sin integrasjon til Visma eAccounting har brukere av Entré Office en komplett bransjeløsning for håndverksbedrifter.”

Det finnes i dag over 2000 integrasjoner til Visma eAccounting som kan gi deg en mer sømløs samhandling mellom regnskapsprogrammet og andre forretningssystemer. “Fordelene med å integrere forretningssystemer er udiskutable, og det er noe alle småbedrifter bør ta stilling til”, avslutter Mikkel.

Vil du vite mer om Entré Office? Les her.
Se en oversikt over alle integrasjoner til Visma eAccounting her.

Mest populære