Gå til hovedsiden

Fikk fart på regnskapet ved å koble nettbank til regnskapsprogram

Kragstad & Partners AS koblet nettbanken til regnskapsprogrammet, og nå trenger de nesten ikke å føre et eneste bilag manuelt.

Les mer om hvordan Kragstad & Partners AS sparer masse tid ved å koble nettbanken til regnskapsprogrammet sitt.

  • Navn: Kragstad & Partners AS
  • Antall ansatte: 4
  • Etablert: 2017
  • Driver med båtmegling, og ble etablert med et ønske om å tilby et bedre og mer profesjonelt tilbud til båtkjøpere og -selgere

“Visma eAccounting har lært meg det jeg kan om regnskap”

Kragstad & Partners er et båtmeglerselskap som ble etablert i 2017, og drives av Marius Kragstad og Sindre Jacobsen. Selskapet selger båter på vegne av privatpersoner, og har hatt en jevn og god vekst. Kragstad & Partners holder til i flotte lokaler på Lysaker Brygge i Oslo. Siden oppstarten av selskapet har de brukte Visma eAccounting som faktura- og regnskapssystem.

“Jeg hadde kjennskap til Visma eAccounting fra det tidligere selskapet jeg jobbet i. Jeg hadde riktignok ingen erfaring med å føre regnskap før jeg begynte i Visma eAccounting, men løsningen var utrolig fin for en som meg uten regnskapserfaring. Du kan godt si at Visma eAccounting har lært meg det jeg kan om regnskap” , sier daglig leder Sindre Jacobsen.

Koble nettbanken til regnskapsprogrammet sparer oss enormt mye tid!

Kragstad & Partners har fra oppstart med systemet vært opptatt av å ta i bruk smarte funksjoner i Visma eAccounting som bidrar til å automatisere manuelle prosesser. Den funksjonen de spesielt trekker frem er muligheten til å integrere Visma eAccounting med bank i en helautomatisk bankintegrasjon.

“Vi koblet opp bankintegrasjon med Visma eAccounting og DNB, og det er uten tvil det vi er mest fornøyd med”, forklarer Sindre. “Integrasjonen med banken og Visma eAccounting fungerer helt sømløst og gjør at jeg nesten ikke må føre et eneste manuelt bilag – noe som sparer oss enormt mye tid. I tillegg har vi et firmakort hvor transaksjonene på dette kommer rett inn i systemet og vi kan matche det mot kvitteringen vi scanner inn. Automatikken i systemet er egentlig så bra at jeg føler halvparten av regnskapet vårt er automatisert. I tillegg har vi nå nylig tatt i bruk elektronisk faktura, det fungerer også veldig bra og gjør innkjøpsprosessen vår enda enklere og mer automatisert.”

Regnskapsprogram som vokser med bedriften

Som nyetablert bedrift er det viktig å velge et system som er enkelt å vokse i og hvor man kan ta i bruk ny funksjonalitet ettersom bedriften vokser og behovene endres. I Visma eAccounting finnes det en rekke utvidelser man kan bygge på i systemet ved behov. Sindre forteller hvordan Kragstad & Partners AS har utnyttet disse mulighetene i Visma eAccounting: “I fjor benyttet vi skattemodulen for å levere skatt og årsoppgjør, og det fungerte veldig bra. Der leverte Visma igjen! I tillegg benytter vi Visma Økonomioversikt som er veldig nyttig for å budsjettere, i tillegg til at vi får fram noen stilige grafer og statistikker ypperlige for rapportering.”

Råd til nyetablerte bedrifter

Som tidligere nyetablert spør vi om Kragstad & Partners kan gi oss sine beste tips angående regnskap og økonomi til nyetablerte: “Det må være å bruke Visma eAccounting det”, avslutter Sindre.

Les mer om Visma eAccounting sitt tilbud for nyetablerte.

Mest populære