Gå til hovedsiden

Er du klar til å sende din første online faktura?

Inndriving av penger er den beste medisinen mot likviditetsskvis, og derfor må fakturaen ut så raskt som mulig etter at «varene er levert». Med online fakturering blir jobben gjort raskere, enklere og sikrere.

Få fakturaen ut raskere med online faktura
Er du klar til å sende din første online faktura?

Få fakturaen ut

Det er særdeles viktig å ha god likviditet, dette er allment kjent for alle som driver en virksomhet. Inndriving av penger er den beste medisinen mot likviditetsskvis, og derfor må fakturaen ut så raskt som mulig etter at «varene er levert». For hver dag som går hvor du utsetter å fakturere øker risikoen for at fakturaen aldri blir betalt av kunden din. Dette har du hørt før og det er derfor inkassoselskaper sammenligner utestående fordringer med ferskvarer. Det er enklere sagt enn gjort tenker du nå. Men med online fakturering blir faktisk jobben gjort raskere, enklere og sikrere.

Trenger du å få orden på dine faktureringsrutiner? Last ned vår guide «Slik får du orden på faktureringen».

Send din første online faktura

I tidligere blogginnlegg har jeg pratet om håndtering av regnskapet og hva Visma eAccounting kan hjelpe deg med. Det nettbaserte programmet kan selvsagt også brukes til å sende online faktura. Visma eAccounting er både enkelt og profesjonelt. Med et par tastetrykk vil din faktura ligge i innboksen til kunden din.

I PC World-testen fra 2015 scoret faktureringsfunksjonen i programmet høyt. Grunnen er enkeltheten og ikke minst muligheten for B2C-faktuaer. B2C fakturaer er fakturaer som havner rett i nettbanken til privatpersoner. På denne måten kan privatpersoner godkjenne sine fakturaer direkte inne i nettbanken sin.

Fakturering med Visma eAccounting skjer i nettskyen så du har tilgang hvor som helst, også i bilen og på hytta. Det betyr at du kan ta betalt av dine kunder uansett hvor du befinner deg. Du kan også laste ned en app slik at du kan fakturere fra telefonen og ha oversikt over hvilke fakturaer som er forfalt til enhver tid.

«Jeg bruker Visma eAccounting til å fakturere mine kunder. Fakturaene sender jeg elektronisk eller via posten, avhengig av hva kunden foretrekker. Siden programmet er nettbasert har jeg tilgang over alt. Til og med når jeg ferierer på Kreta».
– Morten Alvenes, Alvenes Småoppdrag

Hjelp om det trengs

I utviklingen av Visma eAccounting tenkte vi på den travle gründeren og småbedriftseieren. Derfor har vi lagt til rette for at man kommer raskt i gang ved hjelp av opplæringsfilmer og forum for våre kunder. Les mer om hjelpen vi tilbyr ved oppstart av programmet.

Visma eAccounting vokser med deg

Størrelsen er ikke så viktig er det mange som sier…..Vel, jeg håper du har en bedrift som vokser og som er i vekst. Ofte kan det være slik at vekstperioden er den mest krevende og utfordrende, man må tenke nytt og oppgavene står i kø. Men som nevnt tidligere – man må ikke skyve på de kjedelige administrative oppgavene, de må også gjøres. Skaff deg effektive verktøy som hjelper deg og som får unna jobben. Det er enkelt å bygge på med flere nyttige funksjoner i Visma eAccounting når du trenger det.

Kanskje har du fått flere ansatte i bedriften din og du skal utbetale lønn. Da kan en lønnsmodul som er integrert i ditt regnskapsprogram være nyttig. Lønnsmodulen beregner skatt og arbeidsgiveravgift og oppdaterer postene i regnskapet. Les mer om Visma eAccounting Lønnsslipp.

Online timeregistrering er også med på å gjøre administrasjonsjobben enklere. Når oppdraget er utført registrerer du timene dine mens du er på farten, deretter fakturerer du kundene med en online faktura. Det tar deg maks to minutter.

Prøv Visma eAccounting gratis i 14 dager og få gode faktureringsrutiner!

«Utviklingstakten har vært enorm det siste året. Med en solid årsoppgjørsmodul, muligheter for lønn og de nye B2Cfakturaene, blir det vanskelig å slå Visma eAccounting» – PC World, Best-i-test 2015

Mest populære