Norges best forberedte regnskapsfører er kåret

Visma Software arrangerer hvert år Update Regnskapsbyrå – et skreddersydd seminar for regnskapsbransjen. I forbindelse med seminar-turnèen reiste Vismas fageksperter i september måned landet rundt for å kåre Norges best forberedte regnskapsfører. Vinneren fant vi i Bergen.

Se noen av høydepunktene fra Update Regnskapsbyrå 2016.

Norges best forberedte regnskapsfører

Vi gratulerer Kristoffer Tjemsland fra Tveit Regnskap AS med tittelen Norges best forberedte regnskapsfører. Over 720 deltakere konkurrerte under Update Regnskapsbyrå om tittelen i vår Kahoot-quiz. Konkurransen var hard – men til syvende og sist gikk bergenseren av med seieren med en total individuell score på hele 5680 poeng.

Førstepremien går dermed til Kristoffer og Tveit Regnskap AS. De får tilbud om en effektiviseringsdag ved sitt arbeidsted.

Bykamp

Under Update Regnskapsbyrå 2016 konkurrerte 10 byer om tittelen best i landet. I hver by ble det gjennomført en quiz i Kahoot, med utgangspunkt i seminarets fagstoff. En sammenlagt score ble registrert i hver by.

Beste stående score etter endt seminar-turnè vant bykampen. Vi gratulerer Oslo med seieren og sine 2900 poeng! Se tabell nedenfor for fullstendig poengoversikt.

scorekahoot

Se noen av høydepunktene fra Update Regnskapsbyrå 2016:

dsc03727 dsc03718 dsc03712 dsc03711 dsc03740 dsc03731

 

Maria jobbet som Digital Content Specialist i Visma Software. Det innebar alt av tekstarbeid, foto, video og digital kommunikasjon.
Connect with Maria: