Islandur

På Onsdag reiste jeg med Visma Software og min avdeling Visma Contracting på kick-off tur til Island.  Vi troppet opp på Gardermoen en gjeng på 100 stykker, både fra våre kontorer på Skøyen og Fredrikstad. Når vi landet på Island dro vi rett til den blå lagune! Dette var et helt unikt sted og de fleste av oss hadde aldri vært på Island før så det gjorde store inntrykk. Etter at vi hadde fått nok gjørme i ansiktet dro vi til hotellet og spiste en nydelig middag på Grillid! I Island går det mye i lam og hummer, og dette var noe vi spiste hver dag!

Dag 2 var dagen for faglig innhold. Det ble holdt meget inspirerende foredrag fra våre ledere og jeg tror at alle og enhver satt stor pris på det! Erlend Sogn vår leder fortalte entusiastisk om de nye endringene vi skal oppnå i tiden som kommer! Alle industrier og bedrifter må endre seg for å kunne fortsette å ligge foran konkurrentene og på Visma ligger vi ikke på latsiden!  

Dag 3 var turens høydepunkt, vi fikk dra på Jeep Safari, det skal sies at det var ingen vanlige Jeeper, de så mer ut som Monster Trucker! Det var et mektig syn når 10 monster trucker raste gjennom det nydelige terrenget. Vi fikk se; sprekket i jorda, isbreer, mektige elver og en kjempe stor foss!

På lørdag morgen dro halvparten tilbake mens de andre fikk en dag til på Island og dro hjem på søndag.

Alt i alt en veldig flott tur og ikke en dum måte og starte livet som trainee!

0